2009-04-22 16:08:15• hírek • Szatmar.ro

Megegyezett az Inter és Adriano

A brazil csatár szerdán végre felbontotta a szerződését az olasz bajnokkal.

Hosszas huzavona után szerdán megegyezett egymással az Inter és Adriano, így a zűrös magánéletű brazil csatár elérte amit akart: felbontotta szerződését az olasz bajnoki listavezetővel.

A Császár becenévre hallgató játékost ügynöke képviselte a tárgyaláson, aki elérte, hogy védence mindenféle kártérítés nélkül felbonthassa szerződését. Sőt, abban a nem kevéssé valószínű esetben, melyben a kék-feketék megnyerik az idei bajnokságot, akkor Adriano is prémiumban részesül. Ezzel szemben az Inter csak azt kérte, hogy a 27 éves csatár a közeljövőben nem igazoljon egyetlen európai élcsapathoz sem.

Adriano még március végén utazott haza, hogy pályára lépjen a brazil válogatott világbajnoki selejtezőin és ezt követően nem tért vissza a lombárd fővárosba. Napokig semmit sem lehetett róla tudni, majd azt üzente, hogy nem akar visszatérni a csapathoz, sőt, egy ideig focizni sem szeretne. Az 53 válogatott meccsen 31 gólt szerző csatár nyolc év után hagyta el Massimo Moratti csapatát. Az utóbbi időben leginkább a depressziója és alkoholizmusa miatt a címlapokra kerülő sztár az idén 22 mérkőzésen hét gólt szerzett az Inter színeiben tétmérkőzésen.

Milánóhoz, de annak piros-fekete részéhez kötődik az a hír, mely szerint Emerson személyes okokra hivatkozva felbontotta szerződését a Milannal. A 33 éves, 74-szeres brazil válogatott középpályás az idén csak elvétve kapott szerepet a Gattuso, Ambrosini, Flamini és Pirlo mellett és mindössze 18 alkalommal lépett pályára.

Nézze meg Adriano néhány pazar megoldását

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: