2010-02-08 13:49:10• hírek • Szatmar.ro

Legyőzhetetlen az Inter

A címvédő tovább növelte előnyét Itáliában, Hispániában ismét nyertek a nagyok.

Az olasz labdarúgó SerieA 22. fordulójában folytatódott a Juventus vesszőfutása, a rekordbajnok ezúttal Livornóban hullajtott el két pontot, mivel Filippini gólját Legrottaglie csak kiegyenlíteni tudta. Ezzel már öt meccse nyeretlen az „Öreg Hölgy". Nem megy sokkal jobban a Milannak sem, amely Bolognában csak egy gól nélküli döntetlent ért el: az első félidő eseménytelensége után a másodikban hiába találta el Ronaldinho és Ambrosini is a kapufát, a labda mindegyre kifelé pattant.

Köszönte szépen az ajándékot az Inter, amely gyorsan eldöntötte a három pont sorsát a Cagliari ellen, mivel a 20. percben Samuel már kettőre növelte csapata előnyét, lévén, hogy Pandev már a 6. percben betalált. Ezt követően visszavettek a hazaiak, a szárdok pedig akár egyenlíthettek volna, ám gólt ismét a listavezető szerzett, Milito (fotó) révén. A forduló rangadóján hiába támadott többet és volt veszélyesebb a Fiorentina, Vucsinics 82. percben szerzett góljával mégis elvitte a három pontot a Roma.

A tabella élén így az Inter (52) előnye már nyolc pont a Roma (44) és tíz a Milan (42) előtt, míg a negyedik helyen a Napoli (38) tanyázik.

Eredmények:
Palermo - Parma 2-1 (a hazaiaknál Goian végig a pályán volt)
Livorno - Juventus 1-1
Atalanta - Bari 1-0 (a vendégeknél Koman a 74. percig volt a pályán)
Inter - Cagliari 3-0
Lazio - Catania 0-1
Genoa - Chievo 1-0
Bologna - Milan 0-0
Udinese - Napoli 3-1
Siena - Sampdoria 1-2 (a hazaiaknál Codrea végig a pályán volt)
Fiorentina - Roma 0-1

Nem tudnak hibázni

Spanyolországban a helyzet változatlan, a Barcelona és a Real Madrid ezúttal is begyűjtötte a három pontot. A katalánokat az sem zavarta, hogy Pigué kiállítása miatt több, mint egy órát emberhátrányban játszottak a Getafe ellen: Messi és Xavi góljaival kényelmesen vezetett, Soldado büntetője (és Marquez kiállítása) már a hosszabbításban jött. Ennél is könnyebben nyert a „királyi gárda", amely Ramos és Kaka góljaival már fél óra elteltével komoly előnyt szerzett az Espanyol ellen, a hajrában pedig Higuain is betalált.

Banega és Villa góljaival nyert a Valencia a Valladolid ellen, míg a Sevilla 2-1-es vereséget szenvedett Zaragozában. Az andalúzok Negredo és Kanouté valamint Stankevicius és Negredo révén mind a gólok, mind a piros lapok terén jobban teljesítettek, ehhez a hazaiak egy gólt (Contini) és egy pirosat (Colunga) tettek hozzá. Az ellentmondás feloldása, hogy a meccs negatív hőse, Negredo, saját kapujába talált.

A tabella élén az 55 pontos Barcelonát öt egységnyi távolból követi a Real Madrid, míg a Valencia (42) és a Mallorca (37) biztonságos távolból követi őket.

Eredmények:
Valencia - Valladolid 2-0
Barcelona - Getafe 2-1
Real Madrid - Espanyol 3-0
Malaga - Deportivo la Coruna 0-0
Athletic Bilbao - Xerez 3-2
Mallorca - Villarreal 1-0
Osasuna - Tenerife 1-0 (a hazaiaknál Vadócz a 90. percben állt be)
Almeria - Gijon 3-1
Zaragoza - Sevilla 2-1
Santander - Atletico Madrid 1-1

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: