2019-03-21 11:10:41• hírek • x

Legyen szó Ausztriáról vagy Németországról, háztól házig szállít a Kiss Trans

Napjainkban egyre többen döntenek úgy, hogy külföldön, főként Ausztriában vagy a még messzebbi Németországban próbálnak meg boldogulni. Az egész család kiköltöztetése azonban sokszor nem megoldható, így ha az ember mégiscsak szeretné látni szeretteit, marad a rendszeres haza-, majd visszautazás.

De lehet-e kellemetlenebb egy ilyen helyzetben, mint egy kimaradó járat vagy egy váratlan koccanás? Ugye, hogy nem? Épp ezért az embernek kétszer is meg kell gondolnia, kivel és mivel utazik a több száz kilométernyi úton. Több szempontot is szem előtt kell ilyenkor tartani, mint például a megbízhatóság, a biztonság vagy a kényelmesség. Ha számodra is fontos, hogy a pénzedért az említett szempontok mindegyikét garantálják neked, akkor hadd ajánljuk figyelmedbe a Kiss Trans személyszállító céget.


A Kiss Trans lassan nyolc éve van jelen a szatmári személyszállító cégek palettáján, azóta pedig megannyi elégedett utast tudhatnak a hátuk mögött. A buszokat sok éves vezetési tapasztalattal rendelkező sofőrök vezetik, s megbízhatóságukra nem lehet panasz, hiszen a cég indulása óta egyetlen baleset sem írható a számlájukra.


A cég heti kétszer, szerdán és vasárnap indít járatot Ausztria és Németország felé, ahonnan a buszok másnap, azaz csütörtökön és hétfőn indulnak vissza. Fontos tudni, hogy nem csak Szatmárnémetiből vagy a megyéből várják a leendő utasok jelentkezését, bátran jelentkezhetnek azok is, akik a szomszédos Máramarosban, Szilágyban vagy Biharban laknak. Mi több, a buszok háztól házig visznek, így nem kell amiatt aggódnod, hogy bőröndjeiddel miként jutsz majd el a célállomásra. Emellett azt is érdemes tudni, hogy hűséges utasok kedvezményben részesülnek. A gyerekek és a nyugdíjasok 10 százalékos árengedményt kapnak, illetve a hatodik utazás után további 20 százalékot. Utóbbi kedvezményre a felnőttek is jogosultak, azaz a hatodik útjuk után őket is megilleti a 20 százalékos kedvezmény. Esetleg csak csomagot küldenél a külföldön dolgozó vagy itthon maradt szeretteidnek? A Kiss Transnál erre is van lehetőség.


Akár személyesen utaznál, akár csomagot küldenél, az utazás előtt 1-2 nappal tárcsázd a cég telefonszámát, a +40740693635-öt, de akár egy WhatsApp- vagy Viber-üzenetben is felveheted velük a kapcsolatot.Ha tehát egy megbízható személyszállítási céget keresel, amelynek buszaival kényelmesen és biztonságban juthatsz el a fentebb említett országok területére, akkor ne habozz. Hívd a Kiss Trans-t, akikkel háztól házig, pofonegyszerűen, kényelmesen és biztonságban juthatsz el.

 

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: