2010-02-22 16:21:42• hírek • Szatmár.ro

Legyen időtálló tető a feje fölött

Ha házépítés előtt áll, vagy egyéb célból tervez beruházni semmit sem bízhat a véletlenre. Még ha az apró részletekre nem is figyel mérnöki pontossággal, vannak olyan építkezési fázisok amelyeket nem hanyagolhat el ha időtálló végeredményt szeretne. Ahogyan a régi mondás is tartja: jó, ha valakinek tető van a feje fölött, csak éppen nem mindegy, hogy milyen. Az Impex Iulia Kft. segít Önnek abban, hogy a háztetővel ne legyen gondja.

Nyolc évvel ezelőtt kezdte meg működését Szatmárnémeti telephellyel az Impex Iulia Kft. A cég kezdetben - az országban elsőként - kizárólag toldás nélküli kanadai típusú ereszcsatorna rendszerek forgalmazásával és felszerezésével foglalkozott.

Ez a típusú csatornarendszer azzal, hogy kizárja a csepegés lehetőségét, tökéletesen teljesíti a funkcionális feladatát. Mindemellett az is előnyére szolgál, hogy a klasszikus ereszcsatornákhoz képest sokkal dekoratívabban öltözteti a házat, ugyanis nemcsak formája teszi egyedivé, hanem amiatt is különálló, hogy kivitelezését horganyzott, festett alumínium és festett acél anyagokból is készítik. Ugyancsak a cég indulásakor már fal-, és ereszlambériák szerelésével, illetve lemezprofilok méretre hajlításával és szerelésével is foglalkoztak.


Keresse az Impex Iulia kft. a Lucian Blaga sugárút 230 szám alatt
Keresse az Impex Iulia Kft. a Lucian Blaga sugárút 230 szám alatt


Az idő múlásával az Impex Iulia Kft. egyre több szolgáltatást kezdett biztosítani az építkezési ágazatban. Mára már a toldás nélküli ereszcsatorna rendszereken kívül, a hagyományos ereszcsatornák forgalmazásával és professzionális felszerelésével is foglalkoznak, valamint vállalják tetőszerkezetek készítését és tetők fedését, akár cseréplemezzel, bitumenes zsindellyel, cseréppel vagy trapézlemezzel, ez utóbbit csarnokok és tömbházak esetében használják.

A munkájuk során használt termékeket az ügyfelek igénye szerint, megfizethető árakon olyan neves külföldi gyártóktól forgalmazzák mint a Prodach, az Impro, a Rova, Compania Americana Sindrila vagy pedig a Lindab. Mindezeken kívül a cég polisztirén anyagból 50 év garanciával kültéri díszítőelemek méretre való legyártatását és kivitelezését is vállalja, amelyek az épületeknek különleges és egyedi eleganciát kölcsönöznek.



A cég ereszcsatorna rendszerek kivitelezése mellett vállalja tetőszerkezetek készítését és tetők fedését


Az Impex Iulia Kft. Szatmár megye szerte családi házak, gyógyszertárak, csarnokok, cégek székhelyeinek és különböző közintézmények tetőszerkezetének és tetőfedésének kivitelezésével öregbítette hírnevét az építkezési iparban. A tavalyi évben az Impex Iulia Kft. végezte az ország legnagyobb lagzitermének befedését, amely mintegy 2500 nm2-en épült fel Ráksa településen. Emellett olyan tetőfedési munkálatokkal szerzett magának referenciát, mint a Carpatii II-es lakótelepi Római Katolikus Templom, a Vasile Lucaciu utcai- még megnyitás előtt álló - első négycsillagos szálloda, vagy a Kossuth kert melletti Kereskedelmi Akadémia.

Két éve az Impex Iulia Kft. nyitott egy gazdaboltot is a telephelyén, ahol az építkezésben dolgozó cégeknek valamint magánszemélyeknek egyaránt kínálja termékeit. Csavarok, fúrok, szegek, kerti szerszámok, barkácseszközök, munkavédelmi felszerelések, PVC csövek és idomok, víz, illetve gáz beszereléséhez szükséges kellékek, tömítők valamint különböző műanyag termékek bőséges választéka várja a vásárlókat. Az ügyfelek igényeihez igazodva az Impex Iulia Kft. megrendelésre is szállít termékeket.



Az Impex Iulia kft. egyik referenciája a megnyitás előtt álló kültéri díszítőelemekkel is ellátott négycsillagos szálloda a Vasile Lucaciu utcán


Ha éppen építkezés előtt áll és gondosan ügyel arra, hogy terveit a legjobb minőségben, kiváló szakemberekkel együttműködve kivitelezze tetőfedési kérdésekben forduljon bizalommal az Impex Iulia Kft.-hez. A céget Szatmárnémetiben a találja. Bővebb információkért hívja a 0746 510 040-es, vagy a 0372 763 900-as telefonszámok egyikét.

Képgaléria:


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: