2012-08-16 12:05:04• hírek • Szatmár.ro

Legyen a politikusok vendége egy fröccsre!

Sokak kedvelt programpontja a Partiumi Magyar Napokon a politikusokkal való kötetlen beszélgetés.

Nem feledkeztek meg a szervezők idén sem erről, így ismét vendégül látják az érdeklődőket helyi politikusaink egy fröccsre, amely mellé természetesen jár a beszélgetés is.

Szombaton kora délután az RMDSZ-SZMDSZ sátornál 14 és 16 óra között találkozhatnak Csehi Árpáddal, a Szatmár Megyei Tanács alelnökével, a Szatmár Megyei RMDSZ elnökével, Kereskényi Gáborral, a városi tanács frakcióvezetőjével, a Szatmárnémeti RMDSZ elnökével, Günthner Tiborral, az RMDSZ Szatmár megyei szenátorával, valamint Erdei D. Istvánnal és Varga Attilával az RMDSZ Szatmar megyei parlamenti képviselőivel.

Kitűnő alkalom ez arra, hogy szemtől szemben beszélhessék meg gondjaikat azokkal, akik segítséget tudnak nyújtani azok megoldásában, vagy egyszerűen csak ötleteikkel és javaslataikkal szeretnék segíteni a vezetők munkáját.

A XI. Partiumi Magyar Napok főszervezője az Identitas Alapitvány és az RMDSZ. Kiemelt támogatók a Szatmárnémeti Városi Tanács és a Szatmár Megyei Tanács. Aranyfokozatú támogató: Autonet, Tarr Beton, No Pardon Pub. Ezüstfokozatú támogatók: Metamob, Rosendahl, Secondtex, Farma Center, Communitas Alapítvány, Solarex Tours, Panatek, Transpink, 2 & 2 Club, SVD Bau, GerBog.

Kereskényi Gábor és Csehi Árpád válaszol a kérdésekre

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: