2015-08-09 20:11:25• hírek • Szatmár.ro

Legyen Szatmárnémetinek egy jobb polgármestere!

A Szatmárnémeti RMDSZ közleménye: augusztus 21-ig jelentkezhet az, aki polgármester-jelölt akar lenni. A közleményt változtatások nélkül közöljük.

A jövő évi választásokon mindannyiunk érdekében, városunk és közösségünk fejlődéséért tenni akaró és tudó polgármesternek kell nyernie. A Szatmárnémeti RMDSZ, polgármester-jelöltjének kiválasztásához széles körű, közösségünk minden részét megszólító előzetes megmérettetést kezdeményez. Elsőként felhívunk mindenkit, aki vállalná a megtisztelő, de nehéz munkával járó polgármesteri tisztséget, hogy 2015. augusztus 21, 15.00 óráig jelentkezzen a Szatmárnémeti RMDSZ székházában (M. Viteazul/Rákóczi u. 10 sz.)

Mindenki jelentkezhet (nemcsak RMDSZ tagok), aki a szatmári magyar közösségért és városunkért tenni akar, politikai szimpátiáktól függetlenül. A jelentkezéshez önéletrajz (különös tekintettel a közéleti szerepvállalásra), egy város- és közösségfejlesztési program (maximum három oldal), valamint egy nyilatkozat szükséges arról, hogy a 2016. évi helyhatósági választásokon a jelölt nem indul az RMDSZ ellenében más szervezetek listáján, vagy független jelöltként.

A Szatmárnémeti RMDSZ Elnöksége és Választási Bizottsága
Szatmárnémeti, 2015. augusztus 9.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: