2013-04-23 12:50:22• hírek • Kocsis Zoltán

Légy te egy rászoruló család húsvéti nyuszija!

A Szent Nicolae, Stelian és Nectarie Humanitárius Egyesület Szent György napján, április 23-án 135 adag élelmiszert osztott szét rászorulóknak a Golescu híd lábánál épülő ortodox templom udvarában.

Az idei év elején alakult „Szent Miklós, Stelian és Nectarie Humanitárius Egyesület" („Asociatia umanitara a sfintilor Nicolae, Stelian és Nectarie") húsvéti jótékonysági akciót szervez rászoruló családok megsegítésére.

A szuggesztív „ Légy te egy rászoruló család húsvéti nyuszija!" elnevezésű kampány keretein belül az egyesület tagjai harminc család megsegítésére gyűjtenek élelmiszert, ruhát, játékokat. Amennyiben valakinek fölösleges élelmiszere, megunt ruhája vagy játékai vannak, az május 2-ig a régi és az új központ találkozásánál található Pastravului utca 3-5 szám alatt adhatja át ezeket. Az összegyűlt, felajánlott adományokat másnap, május 3-án adják majd át a rászorulóknak.

További információhoz a www.ocrotitoriicopiilor.com honlapon illetve a 0741.139.346 és a 0722.625.018 telefonszámon lehet hozzájutni.

A „Szent Miklós, Stelian és Nectarie Humanitárius Egyesületet" idén februárban olyan szülők alapították, akiknek gyerekeik autizmusban szenvednek. Szatmár megyében közel másfél ezer személy szenved autoimmun betegségekben, 30%-uk autizmusban. Utóbbit a legújabb módszerekkel is legkorábban csak nyolc hónaposan lehet felfedezni. A betegségre utaló legszembetűnőbb jel, amikor a baba koncentrációs problémákkal küzd. Nagyon fontos a betegség minél koraibb felismerése, mert szakemberek szerint hét éves korig „csodát lehet tenni".

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: