2013-08-19 12:52:11• hírek • (x)

Légy stílusos a legkedvezőbb árakon

Javában tombol a nyár és az előrejelzések szerint még jó sokáig hordhatjuk kedvenc kánikulára vásárolt ruhadarabjainkat. Mégis, a legtöbb üzletben már tartanak a leárazások és fillérekért juthatunk hozzá a megmaradt árukészlethez.

Ám aki gondol a jövő évre is, az olyan dolgokat keres, amiket később is bátran hordhat. Az M3 Outletben bárki megtalálhatja kedvenc márkáit a legjobb árakon. A minőség és a márka sohasem megy ki a divatból. Sportruházat, fehérnemű, cipő, táska, gyermekruha és divatáru. Számos világmárka termékei egy helyen, outlet áron, Polgáron az M3 Outletben.

Gant, Mustang, Puma, Mango, Helly Hansen, Triumph, Gas, Benetton, Nike. Csak néhány az ott található márkák közül.

Az egész évben megszokott kedvezmények mellett az M3 Outlet most három napon keresztül, augusztus 23-án, 24-én és 25-én, a Világmárkák éjszakájával várja a divat szerelmeseit. Pénteken és szombaton hosszabb nyitva tartás mellett, este 22 óráig válogathat mindenki a közel 40 üzlet különleges ajánlata közül.

Ha megéhezel a vásárlás alatt az M3 Outlet ételudvara és kávézója finom ételekkel és italokkal vár rád a helyszínen. A vásárlási őrület mellett a fergeteges hangulat garantált, melyről DJ-k gondoskodnak. Hisz buli a vásárlás!

Hozd magaddal bátran kisgyermekedet is, hisz amíg a szülők a vásárlással vannak elfoglalva, az M3 Outletben található Kölyök Klub csapata gondoskodik a legkisebbekről! Nincs több kifogás, itt a helyed, hogy beszerezd kedvenc márkád a legjobb árakon.

A naptárba bevésni: M3 Outlet, Polgár, Kelet-Magyarország. Világmárkák éjszakája, 2013. augusztus 23-25. között! Csak 3 napig! Az M3-as autópálya Polgári lehajtójánál Kelt-Magyarországon!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: