2012-01-12 16:32:03• hírek • Szatmar.ro

Légy óvatos nyugdíjas, a tolvajok nem alszanak!

A Szatmárnémeti Caritas által működtetett Reménység Központot látogatták meg a Szatmár Megyei Rendőrség Bűnözés-megelőzési Osztályának munkatársai csütörtök délután. Céljuk, hogy a központot látogató nyugdíjasok figyelmét felhívják a lopásokra és azok megelőzésére.

A „Légy óvatos! A tolvajok nem alszanak" informatív program keretein belül a rendőrség munkatársai mintegy száz nyugdíjas figyelmét igyekeztek felhívni a veszélyre és tájékoztatni őket a megelőzés lehetőségeiről.

Felicia Hrihorisan tájékoztatta az időseket az elkövetések módozatairól, az elkövetők és az áldozatok profiljáról, az áldozattá válás megakadályozásáról. Kihangsúlyozta, hogy milyen fontos a jószomszédi viszony, hogy figyeljünk egymás ingatlanjára. Felhíva a figyelmet arra is, hogy a bűncselekményt minél gyorsabbak jelenteni kell, hisz ezzel növelik az elkövető elfogásának esélyeit.

„Nagyon érdeklődők, receptívek, befogadók voltak a nyugdíjasok. Mondták, hogy elmesélik családtagjaiknak az itt hallottakat", mondta Felicia Hrihorisan.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: