2014-08-19 16:28:43• hírek • Szatmár.ro

Légy menő arc, keresd a Szatmár.ro sátrát a hétvégén a Kossuth kertben és nyerj

A 13. Partiumi Magyar Napok hétvégéjén a Kossuth kertben a Szatmár.ro is ott lesz, és egy bulis meglepetést tartogat mindenkinek, aki a régió legolvasottabb magyar nyelvű hírportáljának a címlapjára szeretne kerülni. Ha pedig igazi menő arc vagy és az ismerőseid is így gondolják, könnyen a boldog nyertese is lehetsz a nyereményjátékunknak.

A hétvége folyamán rengetegen megfordulnak majd a Kossuth kertben, valószínűleg te is beterveztél már a hétvégi programba egy-két koncertet, izgalmas rendezvényt. Ha pedig a város egyik legnagyobb parkjában jársz, mindenképp keresd fel szombaton vagy vasárnap délután a Szatmár.ro sátrát, ahol egy igazi meglepetés vár: a nagy lehetőség, hogy a Szatmár.ro címlapjára kerülj.

Sátrunknál ugyanis ott lesz hírportálunk főoldalának egy része, a címlapképbe pedig bárki beállhat, aki menő arcnak gondolja magát! A menő arcokat pedig díjazzuk is, legalábbis a nagyon szerencséseket. A bátor jelentkezőket, akik beállnak a címlapfotónkra, mi lefényképezzük, a képet pedig feltesszük a Facebook oldalunkra.

Innen már a menő arcoké a terep: ha megláttad a rólad készült fotót a Facebookon, jelöld be magad rajta. Aztán már csak arra kell várni, hogy gyűljenek a lájkok. Annak a képnek a főszereplője pedig, aki a legtöbb lájkot kapja, nyermi fog: a fődíj egy 100 euró értékű utazási utalvány a Challenge Travel felajánlásával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: