2018-05-25 06:25:47• hírek • Szatmár.ro

Légy Te is önkéntes a Szatmári Diáknapokon!

A Szatmári Diáknapok főszervezői, a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés tagjai, önkéntes segítők jelentkezését várják a június 7-10 között Szatmárnémetiben megrendezésre kerülő eseményre.

Ha kedvet és kreativitást érzel magadban arra, hogy aktívan is kivedd részed a szervezés ügyes-bajos feladataiból és segítsd a csapatok boldogulását, jelentkezz a szervezőcsapatba. Részvételi szándékod megerősítéséért, kérünk töltsd ki a következő elektronikus űrlapot: https://goo.gl/forms/o5a7MCStSEinrhn52

A csapatoké lesz a főszerep
Az idei Szatmári Diáknapok feladatai igen változatosak lesznek. A középiskolás diákokból álló csapatok sport és ügyességi kategóriában mérhetik össze tudásukat, mégpedig kosárlabdában, fociban, lábteniszben, pingpongban, billiárdban, csocsóban, beerpongban, shoutban, PC-játékokban, míg kreativitásukat bizonyíthatják kvíz, fotómaraton, city tour, slampoetry, justdance és karaoke versenyeken.

Június 1-jén indul a buli…
… mégpedig a Székelyudvarhelyről érkező DJ. BARNEY társaságában, aki péntek este igazi klubhangulatot teremt majd változatos zenetárjával. A Diáknapok promóbulija nemcsak remek alkalom lesz arra, hogy a csapatokok jobban megismerhessék egymást, de mellettük szeretettel várunk minden szórakozni vágyó fiatalt is.

Róka „újratöltve
Emlékszel még a 2014-es szatmári Ifjúsági Napok kabalaállatára, a rókára? Nem baj, ha nem, viszont idéntől újra a figyelem középpontjába kerül majd. Ha értesülni szeretnél a Szatmári Diáknapok legfrissebb híreiről, eseményeiről, ezután keresd a rókát – ahol csak tudod – és ott biztosan minket is megtalálsz.



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: