2011-12-06 15:07:02• hírek • Póti Orsolya

Légy Te is Télapó!

A Román Vöröskereszt minden évben megszervezi karácsonyi kampányát, melynek keretében gyűjtést rendez a rászoruló, nehéz sorsú gyerekeknek. A szatmári fiókszervezet idén mintegy háromszáz gyermeknek kíván ajándékcsomagot átnyújtani.

Játékokkal, édességgel, élelmiszercsomaggal te is örömet szerezhetsz a nehéz körülmények között élő gyermekeknek és családoknak. A Szatmári Vöröskereszt december közepéig várja az adományokat, és december 21-ére mintegy 300 gyermek fogadására készül.

Rodica Borlan, a Szatmári Vöröskereszt vezetője elmondta, idén közel háromszáz gyermeknek szeretnének átnyújtani egy-egy ajándékcsomagot. December 21-én, szerdán olyan hátrányos helyzetű gyermekeket fogadnak a szervezet székhelyén, akiknek egy kis meglepetéssel boldogabbá tehetik a szeretet ünnepét.

A szervezők arra kérik az adakozókat, hogy olyasmiket helyezzenek el a csomagokban, aminek minden gyermek örülne, első sorban játékokat, édességet, vagy könyvet. Ezért kérik, hogy akinek van olyan játéka, amely jó állapotban van, de gazdájának nincsen már rá szüksége, leadásával támogassa azok karácsonyát, akiknek az ünnep nem mindig lehet boldog.

A csomagokat a szervezet önkéntesei gyűjtik a város nagyobb bevásárlóközpontjaiban, de az adományodat leadhatod az Élelmiszerbankokba is, vagy eljutatthatod a  Szatmári Vöröskereszt székhelyére (Vlad Tepes utca 3. szám).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: