2009-01-07 11:25:51• hírek • Szatmár.ro

Szavazz a Szatmár.ro legszebb olvasójára

Január 7-e óta tart a Szatmár.ro által meghirdetett szépségverseny, amelyen az olvasóink dönthetik el, ki a Szatmár.ro legszebb olvasója. Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak. A szavazást 2008. január 28-án délben zárjuk le.

Az alábbiakban megtekinthetik a verseny résztvevőit, a jelentkezés sorrendjében. A képekre kattintva nagyobb méretben is láthatók a jelöltek fényképei.

Nagyobb méretű kép - Barát Erika Barát Erika

19 éves szatmárnemeti lány. Hobbija az utazás, szórakozás és nem utolsó sorban az internetezés.

Nagyobb méretű kép Sopronyi Orsolya

19 éves szatmárnémeti lány. Szabadidejében internetezik, sportol, zenét hallgat.

Nagyobb méretű kép Oláh Anita

19 éves, a Nyilas jegyében született. Szeret zenét hallgatni, bulizni és kimozdulni a haverokkal. Kedvenc állata a kutya.

Nagyobb méretű kép Henger Edina
18 éves szatmárnémeti lány, a halak jegyében született. Szeret bulizni illetve utazni, szabadideje nagy részét internetezéssel tölti, illetve a barátaival.
Nagyobb méretű kép Kiss Eszter

17 éves. Szeret versenyeken részt venni, legfőbb hétvégi programja a bulizás. Amikor ideje engedi, olvas, illetve internetezik.

Nagyobb méretű kép Vass Kety

19 éves szatmárnémeti lány. Szeret bulizni, kirándulni, és nagyokat pihenni. Hangulatembernek tartja magát, de többnyire optimista és vidám természetű.

Nagyobb méretű kép Szabó Orsolya
17 éves szatmárnémeti lány. A Kölcsey Ferenc Főgimnázium tanulója, mivel érdekli a pszichológia, ezen a szakterületen szeretne továbbtanulni. Imádja a zenét, a táncot, gitáron játszik.
Nagyobb méretű kép Egresi Ildikó
27 éves, házas, egy másfél éves kisfiú édesanyja. Napjai nagy részét a gyerekgondozás tölti ki.
Nagyobb méretű kép Rozsi Orsolya Karolina
19 éves, a BBTE Területfejlesztő szakjának hallgatója. A tanulás mellett legtöbb idejét a barátaival tölti, szeret bulizni, kosárlabda meccsekre járni, és ha teheti, szívesen röplabdázik.
Nagyobb méretű kép Győri Orsolya
18 éves, a Bika jegyében született. Szeret zenét hallgatni, bulizni, barátaival sétálni a városban, s igazi Forma 1 rajongónak vallja magát.
Nagyobb méretű kép Pándi Erika Kitty
Oroszlán jegyében született, ebből adódóan imádja a cicákat. Jelenleg egyetemre jár, de a hétvégéket a barátai társaságában tölti. Elmondása szerint, állandóan vidám és optimista.
Nagyobb méretű kép Meker Mónika
19 éves a bak jegyében született, jelenleg Kolozsváron pszichológiát tanul. Hobbija a zenehallgatás, az internetezés és a bulizás.
Nagyobb méretű kép Balog Brigitta
19 éves Sarmasági származású, de tanulmányai Szatmárnémetihez kötik. Imád bulizni, a barátaival csavarogni, zenét hallgatni, és természetesen az interneten szörfözni.

Nezezon Adrienne - ez a versenyző visszalépett

Nagyobb méretű kép Gran Kinga
17 éves, kölcseys diáklány. Szabadidejében sokat bulizik, és internetezik. Bár még sosem vett részt hasonló jellegű versenyben, bízik abban, hogy esélyes a megtisztelő cím elnyerésére.
Nagyobb méretű kép Chimpan Réka

16 éves szatmári lány. Az oroszlán jegyében született. Szabadidejében teniszezik, zenét hallgat, bulizik és olvasgat. Kedvenc állatom a kutya.

Nagyobb méretű kép Nagy Hajnalka Csilla

19 éves diáklány. A kolozsvári művészeti egyetem hallgatója, foto-video szakon. Hobbija a festészet és a fotózás, szeret utazni.

Nagyobb méretű kép Oroszi Henrietta

19 éves szatmárnémeti lány, a mérleg jegyében született. Jelenleg első éves a Babes-Bolyai Tudományegyetem Tanítóképző szakán, illetve hobbijának hódolva, fodrásztanfolyamra jár.

Nagyobb méretű kép Ördög Orsolya

17 éves szatmárnémeti lány. Szeret bulizni a barátaival, zenét hallgatni és internetezni.

Nagyobb méretű kép Müller Hanelore

21 éves szatmárnémeti lakos. Harmadéves egyetemista Nagyváradon német nyelv es irodalom szakon. Szeret a barátaival bulizni, utazni, nevetni és vásárolni.

Nagyobb méretű kép Kürti Beáta

17 éves szatmárnémeti diáklány. Szeret bulizni, zenét hallgatni, szabadidejében a természetben érzi magát a legjobban.

Nagyobb méretű kép Res Brigitta

18 éves szatmárnémeti lány. Szabadidejében legszívesebben sportolni szeret.

Nagyobb méretű kép Kiss Mária

18 éves szatmárnémeti lány. A szűz jegyében született, szabadidejében olvas, internetezik. Jelenleg a szatmárnémeti Közgazdasági Iskolaközpont tanulója

Nagyobb méretű kép Budai Anita

19 éves szatmárnémeti lány, a Babes-Bolyai Tudományegyetem elsőéves hallgatója. Szeret zenét hallgatni, olvasni, internetezni és szereti a kihívásokat.

Nagyobb méretű kép Dan Timea

19 éves szatmárhegyi lány. A bak csillagjegyében született, jelenleg a Vasile Goldis egyetem könyvelés szakának hallgatója. Hétvégenként sok időt tölt bulizással.

Nagyobb méretű kép Ferenczi Edina

18 éves lány, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium tanulója és Kolozsváron szeretné folytatni tanulmányait. Szereti a kihívásokat, és kiváncsi természete miatt jelentkezett erre a versenyre.

Nagyobb méretű kép Ilonczai Csilla

18 éves, a Reformatus Gimnázium diákja. Az ikrek jegyében született, szeret focizni, bulizni és internetezni.

Nagyobb méretű kép Lénárd Izabella
18 éves szatmárnémeti lány. Jelenleg a Közgazdasági Iskolaközpont tanulója, könyvelőséget tanul. Szeret olvasni, kirándulni, filmeket nézni, zenét hallgatni.
Nagyobb méretű kép Csekme Orsolya

29 éves, két gyönyörű kisláy édesanyja. Szeret utazni, szabadidejének minden egyes pillanatát megpróbálja a családjával tölteni.

Nagyobb méretű kép Debreczeni Noémi

17 éves, a nyilas jegyében született. Szabadidejében zenét hallgat, kirándul. Szeret a barátaival lenni, szórakozni, csavarogni. Szereti a Forma 1-et, nagy kedvence pedig Kimi Raikonnen.

Nagyobb méretű kép Nagy Helga

22 éves szatmárnémeti lány. A kos jegyében született, szabadidejében szeret olvasni, internetezni, tancolni.

Nagyobb méretű kép Craciun Adrienne Antonia

17 éves kölcseys diáklány. A nyilas jegyében született, szabadidejében szeret bulizni, barátaival lenni és az interneten szörfözni.

Nagyobb méretű kép Jago Lilla

18 éves, a Református Gimnázium diákja. Nagyon szereti az állatokat, szeret a barátaival szórakozni.

Nagyobb méretű kép Balog Anita Andrea

19 éves, a halak jegyében született, a Babes-Bolyai Tudományegyetem diákja. Legújabb hobbija a versenytánc.

Nagyobb méretű kép Kocsis Júlia

23 éves szatmárnémeti lány. Kolozsváron tanul a műszaki egyetemen, épületgépészeti szakon. A bika jegyében született, szabadidejében szeret sportolni, olvasni és főzni.

Nagyobb méretű kép Gellén Orsolya

21 éves tanítónő. A halak jegyében született, imádja négy cicáját. Mindennapjait gyerekek nevelésével tölti, szabadidejében pedig a párjával tervezgetik a közös jövőjüket.

Nagyobb méretű kép Dul Szabó Nóra

16 éves diáklány, a vizöntő jegyében született. Jelenleg a Kölcsey Ferenc Gimnázium tanulója. Szabadidejében szeret rajzolni, internetezni, barátaival lenni és filmet nézni.

A szavazás győztese 200 RON értékű nyereménycsomagban részesül az Aphrodité szépségszalon jóvoltából, valamint egy női kabátot is nyer a Blody Collection jóvoltából.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: