2009-10-26 10:30:43• hírek • Parajdi Andrea

Légy Te a Gimik legszebbje!

Újabb négy gimik szépe jelöltet mutatunk be, hogy minél többen kedvet kapjatok a versenyben való részvételhez, illetve, hogy az olvasóink - vagyis az ítélőbírák- már most kiválaszthassák a kedvencüket.

Szépségek figyelem: még november elsejéig van rá lehetőségetek, hogy leadjátok jelentkezéseteket a gimnazisták közti szépségviadalra. Keressetek egy előnyös fotót magatokról, majd írjatok mellé egy ütős bemutatkozószöveget, s ezeket együttesen postázzátok a jatek@szatmar.ro e-mail címre. Mindössze ennyit kell tennetek ahhoz, hogy eséllyel induljatok a Gimik szépe 2009 csábító nyereményeiért.

Ha unod már a szürke, eseménytelen hétköznapokat ne tétovázz tovább garantáljuk neked, hogy ha jelentkezel egy nagyszerű buli részese lehetsz.

Ismerkedjetek meg négy újabb versenyzővel:


Kocsis Barna 15 éves a Református Gimnázium X.B osztályos tanulója. Hobbyja a táncolás, szórakozás, kerékpározás, zenehallgatás és internetezés.

Kocsis Barna
Kocsis Barna


Erdei Andrea 14 éves, a Református Gimnázium tanulója. Szabadidejét szereti a barátaival tölteni. Szívesen olvas, zenét hallgat, kerékpározik, vagy vásárolgat a barátnőivel.

Erdei Andrea
Erdei Andrea


Fedák Márk István 15 éves, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium IX-es  diákja. Nevezője elárulta róla, hogy szeret focizni, zenét hallgatni és internetezni.

Fedák Márk István
Fedák Márk István


Félegyházi Edina 17 éves, a Református Gimnázium tanulója. Hobbija a tánc és a zene. 2008-ban első helyezést ért el a Szatmárhegyi napok alkalmából megrendezett szépségversenyen.

Félegyházi Edina
Félegyházi Edina


Nyeremények:

A Gimik szépe 2009 versenyének győztesei értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, a legszebbekre valódi ajándéközönt zúdítunk.

Lányok:

I díj - az Aphrodité Szépségszalon, a Szatmárnémeti Adidas Bolt, illetve a Mark Cipőüzlet külön-külön egy 150 lejes utalvánnyal ajándékozza meg a „szépségkirálynőt", vagyis összértékben 450 lejes vásárlási kupont válthat be a korona viselője.

II díj - a Bridge Language Study House jóvoltából egy 360 lejes nyelvtanfolyamot nyer az első udvarhölgy: saját maga döntheti el, hogy angol, román, vagy német nyelvtudását fejlesztené tovább.

III díj -A második udvarhölgy a Fitland Szalon 200 lejes ajándékutalványát használhatja fel.

Fiúk:

I díj - az Aphrodité Szépségszalon, a Szatmárnémeti Adidas Bolt, illetve a Mark Cipőüzlet külön-külön egy 150 lejes utalvánnyal kedveskedik a legvonzóbb gimis srácnak

II díj - a Bridge Language Study House jóvoltából egy 360 lejes nyelvtanfolyamot nyer a verseny második helyezettje. Angol, román, vagy német nyelvtanulási lehetőség közül lehet válogatni

III díj -A harmadik helyen befutó versenyzőt a Fitland Szalon 200 lejes utalvánnyal jutalmazza

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: