2009-05-08 18:19:24• hírek • Szatmár.ro

Legújabb modellek láthatók

Az Auto Expo 2009 sikere sem hagy alább a korábbi évek sikeréhez képest. Egyre többen kíváncsiak az egyes márkaképviseletek legújabb modelljeire, s a bámészkodó tömeg között rendszerint feltűnnek a komoly vásárlási szándékkal érkezők is.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a kiállítások során legtöbben úgymond felmérik a piacot, információkat szereznek arról, hogy az egyes márkaképviseletek milyen áron kínálják modelljeiket, hiszen az érdeklődök egy helyen minden szükséges tájékoztatást megkaphatnak.

Az Auto Expo 2009 azoknak kínál igazán kézenfekvő lehetőséget, akik komoly vásárlási szándékkal látogatnak ki a helyszínre, hiszen alkalmuk nyílik arra, hogy ezúton olcsóbban juthassanak hozzá kedvenc autómárkájukhoz.

A szatmárnémeti Opel Chevrolet Saab márkaképviselet már a legelső autókiállításon is bemutatta kínálatát, s azóta is minden évben rendszerint a legnagyobb kiállítótéren helyezi el modelljeit. Idén 26 gépkocsit sorakoztattak fel, amelyek között olyan nagy érdeklődésre számot tevő autók is fellelhetők mint a Chevrolet Cruze, vagy pedig a 2009-es év autója az Opel Insignia, amely biztonságán, és komfortján kívül az új fejlesztésű motorjának, s korszerű extráinak -táblafelismerő kamera, adaptív felfüggesztés, új generációs fényszórók - köszönheti a megtisztelő címet. Az Auto Expo 2009-en az év autója szintén hihetetlen árkedvezménnyel kapható.

Márton Áron, az Opel Chevrolet Saab márkaképviselet igazgatója úgy véli, egy-egy ilyen kiállítás kiváló alkalmat teremt arra, hogy közvetlenül is tájékoztassák a potenciális vásárlókat. A jobb kiszolgálás érdekében pedig mindenféle információt az érdeklődök rendelkezésére bocsájtanak, akik közül jellemzően mindig akadnak komolyabb szándékú vásárlók is.

Az érdeklődök szombat délutánig látogathatják az újközpontban a tizedjére megszervezett autókiállítást.

Opel Insignia

Opel Astra Twin Top

Chevrolet Cruze

Opel Chevrolet Saab márkaképviselet

Opel Astra Twin Top

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: