2008-12-02 16:16:01• hírek • Szatmár.ro

Keressük a Szatmár.ro legszebb olvasóját

A Szatmár.ro hírportált szép számmal olvassák fiatalok és idősek, férfiak és nők, szatmáriak és Szatmárról elszármazottak egyaránt. Nem csak ők kiváncsiak ránk, az írásainkra, de mi is kíváncsiak vagyunk az olvasóinkra. Ezért hirdetjük meg “A Szatmár.ro legszebb olvasója” versenyt.

A versenyre olyan lányok, hölgyek fényképes jelentkezését várjuk, akik úgy érzik, esélyesek lehetnek a “a legszebb olvasó” megtisztelő címre, és természetesen rendszeresen olvassák a Szatmár.ro-t. Jelölhetnek ismerőst, barátnőt is, ha az illető eleget tesz a fentieknek és beleegyezését adja a szavazáson való részvételhez. Ne feledjük, a szépség relatív, a Szatmár.ro olvasóinak lehet, hogy épp Te leszel a legszebb.

A jelöléshez kérünk mellékelni egy néhány soros bemutatkozást is, hogy megkönnyítsük majd a döntést, amelyet olvasóink fognak meghozni. A jelentkezéseket december 31-ig várjuk a Szatmár.ro e-mailcímére. (jatek@szatmar.ro) A szavazás győztese 200 RON értékű nyereménycsomagban részesül az Aphrodité szépségszalon jóvoltából, valamint egy női kabátot is nyer a Blody Collection jóvoltából.

(Fontos tudnivalók: Nem helyezünk el az oldalon hiányos öltözékben készült fotókat. Minden jelentkezőről legalább 2 képet várunk. A jelentkezésben kérjük feltüntetni a jelentkező nevét, életkorát, címét, rövid bemutatkozását és telefonszámát is. Nem fogadunk el minőségileg gyenge, mobiltelefonnal készült fényképeket. Alsó korhatár: 16 év. Jelentkezni december 31-ig lehet.)

A verseny szervezői: Aphrodité szépségszalon, Blody Collection, Szatmár.ro

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: