2008-12-08 20:31:20• hírek • Szatmár.ro

Legszebb olvasók, jelentkezzetek!

A Szatmár.ro hírportált egy héttel ezelőtt hírdette meg "A Szatmár.ro legszebb olvasója" versenyt. Ezúttal öt versenyzőnket mutatjuk be.

A verseny meghírdetése óta szép számmal jelentkeztek hölgy-olvasóink a Szatmár.ro "házi" szépségeversenyére.

Aki még nem jelentkezett, viszont esélyesnek tartja magát vagy ismerősét "a legszebb olvasó" címre, december 31-ig még megteheti. Ne feledjék, "A Szatmár.ro legszebb olvasója" megtisztelő cím mellett értékes tárgynyereményekre is számíthat az, aki a legtöbb szavaztot kapja olvasóinktól. (További jelentkezési tudnivalók)

Ezúttal öt versenyzőnket mutajuk be ízelítőül, hogy a majdani voksolásnál könnyebben eldönthessék, kit illet meg a "A Szatmár.ro legszebb olvasója" cím.

Barát Erika - 19 éves szatmárnemeti lány. Hobbija az utazás, szórakozás és nem utolsó sorban az internetezés.

Sopronyi Orsolya - 19 éves szatmárnémeti lány. Szabadidejében internetezik, sportol, zenét hallgat.

 

Oláh Anita - 19 éves, a Nyilas jegyében született. Szeret zenét hallgatni, bulizni és kimozdulni a haverokkal. Kedvenc állata a kutya.

 

Henger Edina - 18 éves szatmárnémeti lány, a halak jegyében született. Szeret bulizni illetve utazni, szabadideje nagy részét internetezéssel tölti, illetve a barátaival.

Kiss Eszter - 17 éves. Szeret versenyeken részt venni, legfőbb hétvégi programja a bulizás. Amikor ideje engedi, olvas, illetve internetezik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: