2012-01-04 16:38:07• hírek • Szatmar.ro

Megköszönték Jaburova és Walker szolgálatait

Január 14.-én, szombaton Nagyváradon folytatja bajnoki küzdelmeit a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata, Dan Fleseriu pedig csütörtökön fúj gyülekezőt a téli ünnepek jelentette rövidke pihenő után.

Larisa Jaburova, Andrea Walker és Melissa Washington biztosan nem lesz jelen a találkozón: utóbbi vasárnap érkezik vissza Amerikából, míg előbbi két játékosnak a szakvezetés megköszönte az eddigi (nem túl hosszú, mindössze fél éves) munkáját. Helyükre érkezhet még valaki a csapatba. „Több kosarassal is tárgyalunk, meglátjuk kivel tudunk majd megegyezni", árulta el Muresan Florin szakosztályvezető.

Egy erősítésre mindenképpen számíthat Fleseriu mester a tavaszi bajnoki szezon valamint a január 21-22.-én sorra kerülő Közép-Európa Liga négyes döntőjének meccseire: Mészáros Anita végre felépült hosszan tartó sérülése után.

Elkezdte tavaszi felkészülését a VSK másik szakosztálya, a férfi kézilabdacsapat is. Palkó János és Nicolae Istrate legényei előbb (január 10.) egy kolozsvári barátságos meccsel, majd (január 14-15.) egy miskolci tornával készülnek a január 22.-én esedékes bajnoki rajtra. A odavágók utolsó fordulójában akkor a VSK Bákóba utazik.

A lányokkal ellentétben a fiúknál nem várhatóak keretmozgások. Noha a gyülekezésnél Prskalo és Galan hiányzott, ezt igazoltan tették.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: