2012-01-06 10:07:04• hírek • Szatmar.ro

Légiósok nélkül a VSK

Csütörtök este találkoztak idén először a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának tagjai. A lányok az egy hét múlva folytatódó bajnokságra kezdték meg a felkészülést - egyelőre idegenlégiósok nélkül.

Amra Mehmedic biztosan visszatér a csapathoz, Melissa Washington jövője viszont kérdéses. Mint ahogy kérdéses Andrea Walkeré és Larisa Jaburováé is: ők új csapatot kereshetnek maguknak, miután a szatmári szakvezetés nem tart igényt a további szolgálatukra.

Fógel László klubelnök és Florin Muresan szakosztályelnök elmondta, jelenleg két centerrel, egy amerikaival és egy szerbbel is tárgyalnak. Amennyiben Washington nem tér vissza vasárnap, akkor mindkettejüket leigazolná a VSK, ellenkező esetben csak az egyik jön. A hosszú sérülésből felépülő Mészáros Anita ugyanis egyelőre még nem képes egyedül ellátni ezt a feladatot, mondják a vezetők.

A találkozóról hiányzott Dan Fleseriu vezetőedző is, méghozzá megfázás miatt. Hiányában Fülöp György erőnléti edző vezette a gyakorlatokat.

A VSK jövő hétvégén, a bajnokság tavaszi szezonjának első fordulójában, Nagyváradon lép pályára. A gondolatok azonban már Wasserburg körül járnak, ahol január 21-22.-én a Közép Európa Liga négyes döntőjére kerül sor. „Mondtam a lányoknak, hogy már most a wasserburgi Final Fourra koncentráljanak. Annak is az első meccsére, az Arad elleni elődöntőre. Ha a tervezett igazolások sikerülnek, akkor szerintem megverjük az Aradot, a döntőben pedig a cseh Trutnov lenne a jobb ellenfél", mondta Fógel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: