2014-07-25 18:15:40• hírek • Kocsis Zoltán

Légiósok már a röplabdacsapatban is

Rövidke, alig néhány hónapos fennállása első élvonalbeli szezonjára készül a Szatmárnémeti VSK-ADEP női röplabdacsapata, a klubvezetés pedig úgy ítéli meg, legalább három kulcspozícióban meg kell erősíteni keretet.

Annak ellenére, hogy a jelenlegi vezetés lépten-nyomon hangoztatja, a VSK célja elsősorban az kell legyen, hogy a fiatal szatmári sportolók komoly tapasztalatokat tudjanak szerezni és kibontakozhassanak, két légióst is igazoltak a napokban. A harmadik pedig nemsokára követi őket.

Az egyik új szerzemény a 32 éves, 176 centiméter magas szlovák Ivana Zburova, aki hazáján kívül játszott Horvátországban, Franciaországban és Ausztriában. Nem ismeretlen számára Románia sem, hisz erősítette a Bukaresti Dinamót is.

A másik lány a tőle kilenc évvel fiatalabb Alexis Mathews. A 190 centiméter magas, csinos amerikai játékosnak ez lesz az első tapasztalata külföldön. Rajtuk kívül pedig érkezik még egy cseh lány is, akiről egyelőre nem árultak el semmit a vezetők.

A légiósok a várakozásnak szerint augusztus 10-én érkeznek meg Szatmárnémetibe. Ezt követően a csapat 20-án edzőtáborba vonul Bustenibe.

Az első hivatalos mérkőzést október 4-én játsszák majd a Lugos ellen a Román Kupában, a bajnokságot pedig október 11-én kezdi a csapat a Karánkő ellen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: