2013-06-25 09:56:24• hírek • Blikk.hu

Kitiltják VV Évát a szórakozóhelyekről

Lassan elfogynak azok a menő fővárosi szórakozóhelyek, ahová VV Éva még beteheti a lábát.

Mint ismeretes, egy évvel ezelőtt ­Gianni akkoriban szinte vadonatújnak számító belvárosi klubjában, a Trafiqban lett nemkívánatos személy. Azóta kiderült, az csak az első lépcső volt, azóta a lajstrom nőttön nő, a legfelkapottabb, legsűrűbben látogatott bulizóhelyeken már egyáltalán nem örülnek, ha a korábbi valóságshow-sztár megjelenik a környékükön.

A Blikknek Éva elismerte, hogy nemrég a sztárok köré­ben rendkívül népszerű Urimuri - ahol nem is olyan régen az Éjjel-Nappal Budapest Lalija balhézott -, valamint a fiatalok egyik legkedveltebb szórakozóhelye, a Romkert döntött úgy, hogy soha, semmilyen körülmények között nem teheti be a lábát hozzájuk.

- Többször is próbáltam elmenni ezekre a helyekre, de nem tudtam bejutni. Pedig nem balhézni akarok, csak szórakozni. Úgy voltam ott, hogy nem is ittam előtte annyit, amennyitől részeg lehetnék. Nem értem, miért csinálják ezt velem, egyszerűen a biztonsági őrök eltanácsolnak attól, hogy bemenjek. Nem engedik, akárhogy kérem őket. Olyan, mintha a fülesükön rájuk szólnának, hogy engem küldjenek el - magyarázta lapunknak a valóságshow-hős, aki állítja: megváltozott, és már alig iszik.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: