2014-01-05 13:05:36• hírek • Kocsis Zoltán

Légi baleset Avasfelsőfalu közelében

Rosszul sikerült egy siklóernyős kényszerleszállása, a nagybányai kórházba került. A szatmári egészségügyi intézményben egy szekérről leeső kamaszt és egy tisztítószert ivó kislányt kellett ellátniuk az orvosoknak.

A legsúlyosabb baleset január 3-án, péntek délután kevéssel 16.00 óra után történt. Avasfelsőfalu közelében, a helyiek által Timpának nevezett zónában a 39 éves férfi siklóernyőzés közben került bajba. Kényszerleszállást kellet végrehajtania, ám ez nem ment zökkenőmentesen.

A hatóságot a felesége értesítette és ő ismertette a történteket is. A férfit előbb az Avasfelsőfalui Városi Kórházba szállították, majd a részletesebb kivizsgálás érdekében a nagybányai kórházba vitték át.

A Szatmár Megyei Kórházba került ugyanakkor az a 16 éves kamasz, aki Turcon esett le egy lovasszekérről. A fiú szerencsére csak kisebb sérüléseket szenvedett.

Szintén stabil az állapota annak a két éves kislánynak, aki véletlenül folyékony tisztítószert ivott. A gyereket a pediátriára internálták, a rendőrség pedig gondatlanságból elkövetett testi sértés címén indított eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: