2016-10-11 00:43:13• hírek • Blikk.hu

Lefújták a válást Görög Zitáék

Válás lefújva, Görög Zita és férje, Koltay Tamás megpróbálja helyrehozni házasságukat. A Blikk informátorai állítják, a páros mindent megtesz azért, hogy rendezze viszonyát, nemrégiben külföldön is randiztak, hogy újra összecsiszolódjanak. A házaspár egy közös fotót is feltöltött az egyik képmegosztó portálra, amellyel a külvilágnak is jelezte összetartozását.

- Elutaztak Párizsba, aztán Firenzébe, hogy kicsit eltávolodjanak az itteni gondoktól. Van is mitől, hiszen nehéz időszakot tudhatnak a hátuk mögött, minden párt megviselne az, amin ők keresztülmentek. A válás nincs napirenden, foglalkoznak a problémáikkal, és remélhetőleg meg is oldják azokat - árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő közös ismerősük. A topmodell-műsorvezető néhány nappal ezelőtt vallotta be egy interjújában, közös gyermeküket az esküvő után elvesztették.

 

- Egy éve még boldog voltam, bizakodó, ott volt mellettem a férjem, a hasamban pedig egy kis babuci mozgolódott. Aztán eltelt egy rövid idő, és megváltozott minden. A babát elvesztettük, a házasságunknak pedig abban a formájában hamarosan viharos vége lett. Gyorsan jött a valóságra ébredés. A felismerés, hogy elsiettük - mondta el Zita a Nők Lapja hasábjain. Elárulta azt is, hogy mi okozta a nehézségeket közöttük.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: