2017-01-05 11:41:20• hírek • Kocsis Zoltán

Leégett egy brikettkészítő üzem Józsefházán

Súlyos tűzvész pusztított szerda délután Józsefházán, ahol leégett egy brikettet készítő üzem és több száz bála szalma. A kár jelentős, ám szerencsére személyi sérülés nem történt.

A lángok délután 18.30 körül csaptak fel. A tűzoltóság Ulici Aurel alezredes vezetésével három autóval sietett a helyszínre, amihez társult a helyi önkéntes alakulat is egy negyedik autóval. Ezzel együtt a tűzoltók három órán keresztül küzdöttek a lángokkal. Egy szalmabálákkal teli csűr mintegy 150 négyzetméteres területen égett.

A rengeteg szalmát brikett készítéséhez használták volna fel. A tűz következtében azonban megrongálódott a brikettet készítő gép, a szalmát apróra daráló szecskavágó, valamint 300 bála szalma. További kétszázat viszont sikerült megmenteni.

Az anyagi kár jelentős, a brikettgyár létrehozásának költségei ugyanis meghaladták az 50.000 eurót. Személyi sérülés viszont szerencsére nem történt.

A tűzoltóság szakemberei szerint a tűzvészt egy égő cigaretta okozta, amelyet gondatlanul a gyúlékony takarmányra dobtak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: