2019-03-28 07:40:54• hírek • Közlemény

Leégett a házuk Óváriban: kölcseys összefogás indult a tanítvány otthonáért - segítsünk velük!

Leégett a háza egy óvári családnak. A gyermekük a Kölcsey Ferenc Főgimnázium tanítványa. Az iskola munkaközössége és diáksága azonnal a segítségükre sietett.

A gimnázium felhívását olvashatják az alábbiakban:

 

"Tisztelt Szülők, Kedves Kölcseysek, Drága Barátaink határon innen és túl! Újból segítségért fordulunk hozzátok, és minden segítő szándékú, jóakaratú emberhez. 

 

Körösi Zsófi tizenegyedikes diáklányunknak és családjának szeretnénk kapaszkodót nyújtani, segítséget adni az őket ért szerencsétlenségben, hiszen leégett a házuk, otthonukat elnyelte a tűz.

 

Most elsősorban pénzre van szükségük, hogy újjáépítsék a tetőt, megerősítsék a meroggyant falakat. Bármilyen kis adomány is segítség, hiszen a tenger is cseppekből áll össze. Ha valaki számára feleslegessé vált építőanyaggal tudna hozzájárulni a ház helyreállításához, az is segítség lenne. Fogjunk össze, teremtsünk új otthont Zsófinak! 

 

Az adományokat a követekző bankszámlára lehet utalni: 

 

Korosi Erika-Piroska, Banca Transilvania, sucursala Satu Mare, cod Iban: RO92BTRLRONCRT0377977901 vagy személyesen lehet átadni az osztályfőnököknél, tanítóknál, illetve az iskola titkárságán."

 

Segítsünk együtt!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: