2015-05-07 15:58:26• hírek • (x)

Lecserélted már téli abroncsaidat?

Amaia Speed&Go: gumicsere, gumivásárlás vagy autómosás jutányos áron - közben egy üdítő is jól jön!

A ragyogó májusi napsütésben már be lehet vállalni egy-egy kirándulást, piknikezést. Előtte azonban nem árt lecserélni az autók abroncsait. Ha nem másért, hát legalább azért, mert a melegedő aszfalton a téli gumik jobban kopnak és tapadásuk sem optimális.

Ilyenkor tavasszal sokan aggódva vesszük elő az ősszel leszedett abroncsokat és pénztárcánkra gondolva méregetjük és vizsgálgatjuk: vajon kibírnak-e még egy nyarat. Kockáztatni azonban soha nem érdemes, ezért jobban járunk, ha az elhasznált gumik helyett másokat szereltetünk vissza.

Ha pedig nincs pénzünk újakra, akkor az Amaia Speed&Go gumiszervizt és gumiforgalmazót kell megkeresnünk. A Bujorului utca 74. szám alatt található telephelyén minőségi, elsősorban Ausztriából származó használt gumik közül választhatunk. A hetente frissülő kínálat között kizárt, hogy ne találjunk számunkra megfelelőt.

Ráadásul aki tőlük vásárolja meg az új gumiszettet, annak ingyen cserélik le az abroncsokat. Ezzel azonban még nem ér véget a szolgáltatások sora, hisz akiknek nincs hol tárolniuk leszerelt gumijaikat, azok igénybe vehetik a szerviz gumihoteljét is.

Az Amaia Speed&Go azonban nem csak abroncsokkal, de autómosóval is vár. Személygépkocsi vagy haszongépjármű, városi terepjáró vagy kisbusz, motorkerékpár vagy quad, kívül vagy belül: a Bujorului utca 74. szám alatt mindent megmosnak. Emellett gyantáznak, szilikonoznak, kitisztítják a borítást és tisztává varázsolják a szőnyeget is. Nem csak az autó szőnyegét, hanem akár az otthonit is.

És miközben a szervizben autónkat „felüdítik" az újonnan felszerelt abroncsokkal vagy éppen a mosással, addig mi is felüdíthetjük testünket a bár hűvösében egy finom kávéval vagy egy hideg asárnyvízzel, üdítővel.

Ha minőségi szolgáltatást keresel autód számára jutányos áron, keresd az Amaia Speed&Go gumiszervizt és autómosót a Bujorului utca 74. szám alatt hétköznap 8.00-19.00, szombaton pedig 08.00-18.00 órák között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: