2012-02-03 08:53:31• hírek • Szatmár.ro

Lecserélik a Csillag születik zsűrijét

Már lezárult a Csillag születik negyedik évadának jelentkezési határideje, azt azonban nem tudni, ki fogja zsűrizni a jelentkezőket az RTL Klub képernyőjén.

A Blikk biztos forrásból úgy tudja, hogy csak Hernádi Judit marad a korábbi ítészek közül, Oroszlán Szonját, Szirtes Tamást és Fáy Miklóst lecseréli a csatorna. Ezt a döntést már közölték is az érintettekkel, ám hogy kik ülnek a helyükre, óriási titkolózás övezi.

- Az RTL Klubnál évek óta egy-egy nagyszabású tehetségkutató show-műsornál következetesen mindig egy televíziós évadra tervezünk a zsűritagok összetételét illetően. Így van ez a Csillag születik esetében is, ahol a 2012-es szériában egyedül Hernádi Judit marad a zsűriben, mellette pedig három új sztár foglal majd helyet az ítészek között. Az ilyen műsorok természete, hogy néha cserélni kell a zsűriben, még akkor is, ha a legjobb zsűritagokról is van szó - mondta érdeklődésünkre az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter.

- A tavalyi műsor zsűritagjaival továbbra is remek viszonyban vagyunk, olyannyira, hogy a jövőben dolgozni szeretnénk Oroszlán Szonjával, Szirtes Tamással és Fáy Miklóssal is. A megújuló műsorban szereplő új zsűritagok személyét hamarosan bejelentjük.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: