2014-05-20 09:50:32• hírek • Blikk.hu

Lecsaptak a végrehajtók Kozso apjára is

Lecsaptak a végrehajtók Kozso édesapjára, Oszkárra! Lefoglalták a vagyoni részesedését a cégben, amely a Zöld teknős teázót működteti. Az idős férfinak főhet a feje, mivel nem kizárt, hogy fia miatt került bajba, ugyanis ugyanaz az önálló bírósági végrehajtó tette rá a kezét a cégre, amely Kozsótól próbál pénzt behajtani.

A Zöld Teknős Kft.-t 2012-ben alapította Kozso két üzlettársával, majd adta át tavaly szüleinek. A vállalkozás cégbíróságon vezetett kivonatából kiderül, hogy április végén lefoglalták Oszkár több mint 50 százalékos szavazati joggal járó vagyoni részesedését.

Ahogyan a Blikk korábban megírta, Kozso életét komoly pénzügyi nehézségek bonyolítják, azonban a hullámok nem csaptak össze a feje felett. Szüleire íratta milliós adósságait amellett, hogy februárban a Blikknek is elismerte, több mint 30 millió forintos végrehajtás van ellene tartozások miatt, amely miatt először lefoglalták az egyik cégében a vagyoni részét, aztán pedig kalapács alá kerültek ingóságai és üzletrésze.

Édesapja milliós közösköltség-tartozást „kapott" az énekestől, ugyanis a nevére került egy ingatlan, ahol tartozásai voltak, emellett pedig apjára hagyta a Teasire Hungary Kft. nevű céget is, amelyből két évvel ezelőtt szállt ki. Ezen a cégen három végrehajtás maradt, felszámolási eljárás alatt van.

A Zöld Teknős Kft.-ből pedig egy évvel ezelőtt lépett ki Kozso, akkortájt, amikor megkapták az értesítést az adóhatóságtól az adótartozásukról.

Ráadásul Kozso sződligeti háza is a szülők nevére van bejegyezve, amelyen jelenlegi árfolyamon körülbelül 91 millió forintos  jelzálogjog van bejegyezve.

Dr. Kamarás Péter szerint Kozso apjára árverés is várhat.

A hír folytatása a Blikk.hu-n olvasható! Kattintson ide kérem!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: