2015-07-15 12:16:07• hírek • Kocsis Zoltán

Lecsaptak Szatmár és Máramaros megye egyik legnagyobb drogdílerére

A nagybányai férfit kedd kora reggel szállították Nagybányáról Szatmárnémetibe, egyenesen a Szatmár Megyei Törvényszék mellett működő Ügyészség épületébe. A hatóság egyelőre semmilyen hivatalos tájékoztatást nem nyújtott, sajtóinformációk szerint azonban a fiatal férfi a két megye szórakozóhelyeinek többségében jelen volt és terjesztette a kábítószert.

A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus-ellenes Ügynökség (DIICOT) kommandósai szerda hajnalban csaptak le a férfira annak nagybányai lakásán. A kiszivárgott információk szerint ott ezer tabletta ecstasy típusú partidrogot találtak. Arról egyelőre nincs hírünk, hogy a férfi metiléndioxi-metamfetaminon kívül egyéb kábítószer terjesztésével is foglalkozott volna.

Nem hivatalos információk szerint a férfi Máramaros és Szatmár megye klubjaiban terítette a tudatmódosító szereket, grammját 120 euróért.

Frissítve

A gyanúsítottat, Vlad P.-t kihallgatták, azt követően pedig az ügyészség kezdeményezte az előzetes letartóztatásba helyezését.

A Szatmár Megyei Rendőrség közleménye szerint öt megyében 14 helyszínen voltak házkutatások július 15-én. A Szatmár, Máramaros, Bihar, Suceava és Vaslui megyei házkutatások célja egy kokainnal és ecstazy tablettákkal kereskedő banda felszámolása volt.

A rendőrség szerint a drogkereskedőknek külföldi kapcsolataik is voltak, nem csak európai, hanem latin-amerikai országokban is.

Elfogták a drogkereskedőt

Elfogták a drogkereskedőt

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: