2014-10-22 16:19:02• hírek • (x)

Lecsapott a Muzsika Tv a Bertici Fivérek műsorára

A Szatmári Tv1-ről hamarosan a népszerű Muzsika Tv-re költözik a Zenés Barátságok a Bertici Fivérekkel című műsor.

Idén februárban, éppen Bálintnap alkalmából vetítették a szatmári mulatós testvérek, a Bertici Fivérek Zenés Barátságok című tévéműsorának első adását a Szatmári TV1 (Tv1 Samtel) csatornán. A magyar nyelvterületen akkor már ismert és elismert mulatós sztárok célja a műsorral az volt, hogy helybeli zenészeknek biztosítsanak bemutatkozási lehetőséget egy könnyed zenés műsorban, melynek készítésekor nagy hangsúlyt fektettek a látvány és hangzásvilágra.

A nagy sikerrel futó műsort külföldi minőségben készítették, ezért nem csoda, hogy gyorsan kedvelt lett a szatmári közönség körében.

Az igazán nagy meglepetés és egyben hatalmas elismerés azonban a közelmúltban érte Bertici Attilát és Öcsit - kiderült ugyanis, hogy az RTL Kábeltelevízió köreibe tartozó Muzsika Tv szemet vetett a műsorra, és felajánlotta a fiúknak, hogy felveszi programjába a Zenés Barátságokat - így a műsor január 1-jétől már a Muzsika Tv-n lesz látható.

„Hatalmas elismerés ez nekünk, hogy saját műsorunk lesz a Muzsika Tv-ben, és olyan előadók sorába állhatunk be, mint Tillinger Attila, Josh és Sihell Ferry. A műsorunk azonban megtartja eredeti célját: ismert és kevésbé ismert erdélyi zenekarok is lehetőséget kapnak majd a Zenés Barátságok keretein belül a szereplésre" - tudtuk meg Bertici Attilától.

A lassan kétévessé „érő" mulatós zenekar tagjai persze ígéretet tettek arra, hogy nem hagyják nagy mulatós bulik nélkül a szatmári közönséget: januárban vagy februárban újra tévéfelvételt tartanak Szatmárnémetiben, amelyben a műsor történetében minden eddiginél több magyarországi mulatós sztár fog szerepelni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: