2018-07-09 04:51:38• hírek • Blikk.hu

Lecsap a péntek 13. a Barátok köztre: tragikus körülmények között búcsúzik a sorozattól az egyik szereplő

A Blikk megtudta, az RTL Klub húsz esztendeje sikerrel futó sorozatának készítői úgy döntöttek, a rajongóknak el kell köszönniük egyik kedvencüktől, mert kiírják a sorozatból – méghozzá tragikus véget ér.

A hétköznaponként jelentkező széria eddig sem nélkülözte a tragédiákat vagy váratlan fordulatokat, hiszen két évtizeddel ezelőtt az egész sorozat egy halálesettel startolt, de a főszereplő Berényi család több tagja is drámai véget ért – nem is beszélve az ország Magdi anyusának távozásáról. Összesen közel egy tucat karakternek inthettek már búcsút a nézők az elmúlt húsz év során.

 

"Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a sorozat szereplői ugyanolyan kihívásokkal szembesüljenek, mint a való életben, ahol sajnos szintén előfordulnak halálesetek, mint a Barátok köztben is. Ráadásul a huszadik évünkben jobb, ha a nézőink hozzászoknak a váratlan fordulatokhoz" – mondta a Blikknek Szerencsés Gabriella, a Barátok közt kreatív producere.


Lapunk úgy értesült, ezúttal sem mellékszereplő, hanem ismert arc távozik a sorozatból. A produkció úgy szeretné minél izgalmasabbá tenni a rajongók számára a hetet, hogy öt szereplő lehetséges végzetét is felvázolja: a nézők a sorozat honlapján hétfőtől péntekig naponta találkozhatnak egyikükkel, ahol elmesélik, mi indokolná éppen az ő tragikus végüket. A rajongók péntek estig szavazhatnak is arról, szerintük ki távozik, ám a voksolásnak nem lesz befolyása a végkifejletre.


"A forgatókönyv már elkészült a következő fél évre, és jó ideje dolgozunk az októberi, jubileumi adáson is" – avatta be a Blikket a kulisszatitkokba Szerencsés Gabriella. "Garantáljuk, hogy lesz izgalom és érzelem bőven! Nem mondhatja senki, hogy mi nem szóltunk előre: idén tényleg bármi megtörténhet."


Öt karakter esélyes arra, hogy péntek 13-án jobblétre szenderül a Barátok köztben. Bartha Krisztián (Seprenyi László), Bokros Ádám (Solti Ádám), Fekete Aliz (Nagy Alexandra), Kővári Natasa (Mezei Léda) és Vida Rudi (Csórics Balázs) rajongói aggódhatnak a kedvencükért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: