2013-02-14 08:12:53• hírek • Blikk.hu

Lecsap a NAV Bódi Guszti Las Vegas-i nyereményére

Bódi Guszti nem sokáig örülhetett a Las Vegas-i játékteremben nyert százezreknek. Igaz ugyan, hogy rámosolygott a szerencse, de a nyereményét itthon be kell vallania, és közel felét befizetnie az adóhivatalnak.

Ráadásul még feketemunka gyanújába is keveredhet, ha nem tudja bemutatni a NAV-nak a kaszinó igazolását a nyereményéről.

Bódiék - mint a Blikk megírta - két hetet töltöttek Amerikában. A kinti magyarok meghívására egy főzőverseny zsűritagja volt Margó, aki a magyaros ételek szakértőjeként utazott, természetesen Guszti is elkísérte. A Nagyecsedi fekete szemek vezére maga dicsekedett el vele a Blikknek, hogy szép kis summa hullott az ölébe Fortuna kegyéből az egyébként is kellemes útjuk során. Guszti le is fotóztatta magát a játékgép fölé hajolva, amelyen aznap próbára tette szerencséjét.

- Las Vegasban bementem az első kaszinóba, bedobtam a gépbe öt dollárt, vagyis alig valamivel több mint ezerforintnyi összeget, és addig játszottam, amíg végül 1800 dollárt (közel négyszázezer forint) nyertem a nyerőgépen. Úgyhogy nagy volt az öröm - újságolta a zenész, akinek azonban az adótörvény szerint be kell vallania az Amerikában szerzett pénzt.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: