2018-07-18 05:40:15• hírek • Bede Emőke

Lécekkel estek egymásnak a fodrásznál várakozó férfiak - Videóval

Ha nem készült volna róla videó, talán el sem hinnénk, hogy ilyen valóban megtörténhet. Kedden Galacon két konfliktusba került banda lécekekkel esett egymásnak a nyílt utcán -tájékoztat az Antena1. A bunyó oka azonban még ettől is hihetetlenebb: egyikük nem akarta kivárni a hosszú sort a fodrásznál, a tolakodás azonban szúrta a többiek szemét.

A helyi sajtó szerint egy tömbház földszintjén levő fodrászatban többen is hajigazításra vártak, amikor megérkezett egy másik kliens, aki már korántsem volt olyan türelmes, mint társai. Előjegyzés hiányában inkább előrefurakodott, majd beült a fodrászszékbe. 


Persze ezt a többiek sem hagyták szó nélkül, egykettőre kiebrudalták a fodrászatból. A 34 éves férfi azonban rövid időn belül visszatért az 56 éves apjával és két másik cimborájával, majd a kerítés léceivel felfegyverkezve támadtak rá a hajvágásra váró négy fiatalra. A nyolc férfi ütötte-vágta egymást, ám szerencsére rövid időn belül kiérkeztek a rendőrök is, akik aztán megfékezték a verekedést. Az ügyben bűnügyi dossziét nyitottak közrend megzavarása és erőszakos viselkedés miatt.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: