2013-01-21 09:53:21• hírek • Blikk.hu

Lebuktatták! Százezrekért szexel VV Veronika

A ValóVilág ötödik szériájából megismert Veronika pénzért árulja testét!

Százötvenezer forintért meztelenkedik, de plusz százezerért bárkivel ágyba bújik az egykori valóságshow-szereplő. Már másfél éve is felröppentek a hírek, hogy Veronika áruba bocsátja a bájait, amikor egy német nyelvű internetes oldalon rábukkantunk szexhirdetésére, azonban akkor tagadta, hogy a testéből élne.

Akkoriban adatlapján az óvszer nélküli orális szexen kívül olyan különféle extra szolgáltatások és kívánságok is fel voltak sorolva, mint a szexuális segédeszközök használata vagy a bizarr és fétisjátékok. Az oldalon a tarifa is fel volt tüntetve, Veronika egy óráért 150 eurót, vagyis 42 ezer forintot, míg fél napra 1000 eurót, azaz 280 ezer forintot kért. Cristofel exe azonban fel volt háborodva, és váltig állította, hogy visszaéltek fényképeivel.

- Sosem árultam magamat, és nem is szeretném ezután se. Valaki nagyon csúnyán visszaélt a képeimmel, és tudom is, hogy kicsoda - mondta akkor lapunknak megdöbbenve Veronika. Azóta már eltelt jó néhány hónap, és beigazolódni látszik akkori sejtésünk, hogy az egykori villalakó pénzért árulja testét.

A cikk folytatásáért kattints ide!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: