2012-12-19 09:54:09• hírek • Blikk.hu

Lebuktak: Radics Gigi és Oláh Gergő unokatestvérek

Csak a csatornák közötti hadiállapot miatt nem léphet fel együtt az X-Faktor legújabb nyertese és a Megasztár legutóbbi szériájának győztes énekesnője.

Az RTL Klub és a TV2 minden bizonnyal nem engedné nekik, hogy összeálljanak egy dal erejéig, pedig Oláh Gergőnek (24) és Radics Giginek (16) minden oka meglenne arra, hogy közösen énekeljenek. A két sztárt ugyanis egy sokkal erősebb szál köti egymáshoz, mint a zenélés, vagy az, hogy tehetségkutatókat nyertek. A Blikk megtudta, hogy Gergő és Gigi közeli rokonságban áll egymással: unokatestvérek, jól ismerik egymást.

- Igen, nekem Radics Gigi másod-unokatestvérem - vallotta be lapunknak Gergő, mikor megkérdeztük, igaz-e a rokonság ténye. - Érdekes, hogy ő megnyerte a TV2 tehetségkutatóját, én pedig az RTL Klubét. Nagyon örültem neki, hogy győzött. Ő is gratulált nekem, küldött SMS-t is, írta, hogy megérdemeltem. Végig tartottuk a kapcsolatot, az édesapja is hívott telefonon - tette hozzá az újdonsült milliomos, aki tehát családjában nem az egyedüli csillogó tehetségű ismert ember.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: