2018-11-30 06:04:41• hírek • Blikk.hu

Lebukott: kiderült Péter Szabó Szilvi nagy titka

Péter Szabó Szilvinek két éve száznyolcvan fokos fordulatot vette az élete, amikor megszületett a kislánya.

A napokban ünnepelték a csöppség születésnapját, amelynek kapcsán most egy különleges kulisszatitkot oszt meg a rajongókkal: mivel a gyermeke véleménye a legfontosabb a számára, ezért az új dalok születésekor Emma segít neki eldönteni a fontos szakmai kérdéseket.

 

Már több mint 17 éve, hogy Péter Szabó Szilvi a NOX együttes énekesnőjeként valósággal berobbant a hazai könnyűzenei életbe. Miután egy kis időre eltűnt a nyilvánosság elől, egy röpke külföldi kitérő után, 2013-ban szólókarrierbe kezdett, és azóta is sikert sikerre halmoz. De a legnagyobb boldogság két éve jött el a számára, amikor megszületett a kislánya, aki azóta is az első az életében.

 

„Főállású anya vagyok, mindamellett, hogy a közönséget is ki kell szolgálni, és a színpadon is főállásban dolgozom. Imádok mindent, ami az életemet körül öleli, de mindennek a legtetején a kislányom van, ő az első” – árulja el Szilvi büszkén a Sláger TV Híradóban ma este Bencze Attilának, és azt is elmeséli, hogy amióta anyuka lett, miben más elmenni egy-egy fellépésre. „Nehezebb elindulni egy-egy koncertre, de a kislányom nagyon imád a nagyszüleivel lenni, így egyáltalán nincs belőle sírás vagy hiszti, ha elmegyünk dolgozni. Természetesen alig várom, hogy hazaérjünk, és mindig megnézem, alszik-e már, minden rendben van-e vele. Abszolút rugalmasan kezeli ezeket a dolgokat, csak az én szívem viseli nehezebben.”

 

A történet folytatásáért kattintson a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: