2012-02-24 08:14:51• hírek • Blikk.hu

Lebukott a magyar szexmaffia!

Szexmunkára közvetített nőket és lányokat R. Lajos, a Miss Hungary szépségversenyek főszervezője - ezzel gyanúsította meg az ismert üzletembert a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI), írta meg a Hír 24.

A rendőrség gyanúja szerint az őrizetbe vett szépségguru több lányt „ki is próbált", mielőtt gazdag üzletembereknek Olaszországba, Németországba vagy a Közel-Keletre közvetítette volna őket. A Blikk információi szerint R. Lajos neve a dubaji prostihálózattal kapcsolatos nyomozás során merült fel az egyik vallomásban, nem sokkal később már külön aktája volt.

A férfit február 14-én hallgatták ki, és őrizetbe is vették. Két nappal később pedig a Pesti Központi Kerületi Bíróság elrendelte előzetes letartóztatását. Úgy tűnik, egy jól szervezett hálózatra bukkantak a zsaruk, és tartottak attól, hogy ha szabadlábon hagyják a szépséggurut, az  a szökéssel is megpróbálkozik. R. Lajost üzletszerű kerítés bűntettével gyanúsítják,  a rendőrök szerint 18 év alatti lányokat is bevont az „üzletbe".

- Információink szerint 2010 nyarától nőket, köztük több kiskorút közvetített szexuális szolgáltatásra Magyarországon és külföldön is - mondta Barta László, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője. A Blikk úgy tudja, általában 60-85 ezer forint maradt a lányoknál egy-egy menet után.

A cikk folytatását itt olvashatod!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: