2017-02-07 22:16:32• hírek • Blikk.hu

Lebukott Kiss Ramóna: kézilabdázót szeret a tévésztár

Kiderült, ki az a szerencsés férfi, aki elnyerte Kiss Ramóna szívét! A magyar válogatott és a Telekom Veszprém kézilabdázója, Lékai Máté nagypapája halsütödéjében került közelebb a Barátok Közt sztárjához.

Sok ember számára nehézséget jelent a távkapcsolatok kezelése és gyakran problémás helyzeteket okoz a korkülönbség is, Kiss Ramónáék szerelmében azonban ez sem megoldhatatlan akadály. A kiváló kézilabdázó ugyanis négy évvel fiatalabb a színésznőnél, ám kapcsolatukban sem ez, sem az a tény nem jelent problémát, hogy míg Ramónát a forgatások Budapesthez, addig párját a kézilabda Veszprémhez köti.

"Bár még igen friss a kapcsolatuk, már most látszik, hogy hosszú távú lesz. Az elmúlt év során több rendezvényen összefutottak, beszélgettek, de akkor még nem volt köztük semmi. Majd Máté tette meg az első lépést, amikor Ramóna a nagypapájának halsütödéjében falatozott. Ma már úgy turbékolnak, mint a tinédzserek, és a köztük levő sok-sok kilométer sem zavarja őket. Ha Rami tud, azonnal kocsiba ül, és Veszprém felé veszi az irányt, akár forgatások után is, Máté is utazik hozzá Budapestre, amikor csak teheti. Rengeteget nevetnek, minden idejüket együtt töltik, amit csak tudnak" - árulta el a Bors egyik informátora a lapnak, aki beszámolt arról is: egy régi ismertségből alakult ki szorosabb kapcsolat az elmúlt egy hónap során.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: