2016-09-06 10:11:46• hírek • Blikk.hu

Lebukott! Drogozott a VV8 játékosa!

A ValóVilág powered by Big Brother legutóbbi beköltözője, VV Zseraldin (22) egykoron nem vetette meg a kábítószert - legalábbis a Blikk informátora szerint!

Egyik olvasójuk ugyanis állítja, többször is látta a tóalmási lányt szétcsúszott állapotban különböző bulikban, és valószínűnek tűnt, hogy ez nem csak az alkoholnak köszönhető. A múlt vasárnap este VV Zsófi helyére beköltözött villalakó nem is titkolja, korábban főleg a bulik alkalmával fogyasztott kábítószert, saját állítása szerint ez máig nyílt titok a baráti körében.

- Mint minden tizenévesnek, nekem is voltak korszakaim. Füveztem, és emellett belenyúltam még egy-két dologba próba szinten, de ezt mindenki tudja rólam - mesélte még beköltözése előtt Zseraldin, aki elárulta, 14 éves korában próbálta ki először a füvet, az első extasy tablettát 17 évesen vette be.

Saját bevallása szerint nem kényszeres fogyasztó, de ha alkalom adódott rá, nem mondott nemet a tudatmódosító szerekre. A speedet például egy nyaraláson próbálta ki először. Bár a 18 éves lány korábban megfogadta, hogy soha nem nyúl szintetikus szerekhez, a buli hevében mégis kipróbálta azokat. Bár meglepő, de a fiatal focista lány a szüleit is beavatta egykori káros szenvedélyébe.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: