2012-01-23 09:26:05• hírek • Blikk.hu

Bajor: El kell adnom a házam!

Bajor Imre
Bajor Imre

Komoly megszorításokra kényszerül Bajor Imre. A Heti hetes szüneteltetésével - ahogy a többi szereplőnek - a színésznek is jelentősen csökkent a bevétele, ezért a tervezettnél hamarabb kényszerült áruba bocsátani gyönyörű, úszómedencés házát.

Bajor Imrének amú­gy sem sikerült túl jól az elmúlt időszak: súlyos depressziója után a válság első hullámában becsődölt az étterme, a Kicsi huszár. Nemrég pedig kiderült, hogy az éveken át biztos jövedelmet hozó tévéműsor is hosszabb szünetet tart, amely többszázezres kiesést jelent havonta. Bajor szerint kár lenne tagadni, hogy igencsak megérzi az RTL Klubtól származó gázsi hiányát, ezért spórolnia kell.

- Mindennek megy fel az ára, a bevétel - és nem csak a Heti hetesből származó - egyre csökken - mondta a Blikknek Bajor, aki eddig képes volt két háztartást finanszírozni a képernyős és színházi bevételeiből.

- A tervezettnél hamarabb kellett áruba bocsátani a Dunakeszin lévő házunkat. Már megvoltak a tervek, miként építjük hozzá a mama lakrészét a fülei házhoz, de ráért volna pár év múlva megvalósítani, hiszen anyukám jó egészségnek örvend, szívesen maradt a megszokott közegé­ben - mondja Imre, aki feleségével, Ildikóval tavaly úgy döntött: a csendes faluba költöznek, most télire mégis visszatértek a hónapok óta eladó házukba.

- Sajnos képtelenség két háztartást fenntartani egyszerre. Szelídebbre kell venni a figurát! Többek között ezért árulom pár hónapja a régi házat, de ma egy csillárt sem lehet eladni, így máson is spórolni kell, például a méregdrága benzinen.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: