2013-03-25 10:03:12• hírek • Blikk.hu

Lebukott! Bajor Imre újra iszik

Bajor Imre első útja a kocsmába vezetett. Míg a többi színész a Lovagias ügy előadása után a színészbejárón át távozott, addig a közismert művész a legközelebbi presszó felé vette az irányt, ahol aztán ledöntött néhány pohár röviditalt.

Bajor Imre 2010 őszén került padlóra anyagilag és egészségileg egyaránt, ám felesége és barátai segítségével talpra állt, és búcsút intett az alkoholnak. Legalábbis egy akkori interjúban így mesélt erről.

- Hazudnék, ha azt mondanám, néha nem lenne kedvem a barátaimmal meginni valamit. Ha nagyon jólesne egy ital, megkérem őket, hogy igyanak helyettem is - mondta korábban Imre, aki kerek perec kijelentette azt is: végleg leszámolt az alkohollal.

Tervei a jelek szerint romba dőltek, ugyanis munkatársunk a Karinthy Színház mellett lévő presszóban figyelt fel a színművészre, akinek nem sokkal korábban vastapssal jutalmazta előadását a közönség.

Bajor egy hölggyel és egy férfival poharazgatott, és közel másfél óra alatt háromszor is kiürítette a pálinkával teli felespoharát, amit üdítővel öblített le. Az elfogyasztott alkoholmennyiséggel egyébként nem is lenne semmi gond, ha Bajor nem hangoztatta volna úton-útfélen: soha többet egy kortyot sem iszik.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: