2017-12-07 09:48:43• hírek • (x)

Leárazásokkal rajtol az új Karcher Center

A legnagyobb romániai Karcher-forgalmazó, a Supermarket Service, szeretettel meghívja Önt a vadonatúj Karcher Center megnyitójára. Az eseményre december 8-án, pénteken 14 órától kerül sor Szatmárnémetiben, a Batizi út 24. szám alatt.

A 2015-ös évben a Supermarket Service elnyerte a legeredményesebben induló kereskedés oklevelét, majd 2016-tól az ország legnagyobb Karcher-forgalmazójává lépett elő.
 

A pénteki megnyitóra szeretettel várnak minden Karcher-ügyfelet, és azokat is, akik még csak most szeretnének megismerkedni a márka termékeivel. A helyszínen többféle takarító berendezést meg lehet majd tekinteni, legyen szó otthoni, ipari vagy kereskedelmi felhasználásról. Természetesen egy felkészült szakmai csapat is várja a résztvevőket, akik bármelyik termékről tudnak részletesebb információkat szolgáltatni.
 

A megnyitó alkalmából a Karcher termékeket 20 százalékos kedvezménnyel lehet majd megvásárolni. Aki szeretne élni ezzel a lehetőséggel, az pénteken látogasson ki a Batizi út 24. szám alá, a Karcher Centerbe.



 

Ha szeretne Ön is megismerkedni a Karcher-termékcsaláddal, és szeretne róluk pontos információkat kapni, akkor a vadonatúj Karcher Centerben állnak rendelkezésére. Péntektől kiváló árak és szakszerű kiszolgálás várja az üzletben. Ne maradjon le róla Ön sem! 
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: