2014-10-23 02:37:54• hírek • Blikk.hu

Leállt a TV2 az Édes élet forgatásával

A TV2 azért döntött a celeb-valóságshow beszüntetése mellett, mert már régen nem hozta az elvárt nézettségi mutatót - értesült a Bors.


Ha igazak a hírek, és nem csak egy újabb hájp van készülőben a műsor körül, akkor a TV2 saját gyártású realityje, az Édes élet nem sokkal egy év után lehúzza a függönyt. Kelemen Anna, Győzike, Zámbó Krisztián, Bebe és a többi híresség számára úgy tűnik, hogy most véget ér a jó világ. A celebek ráadásul nem csak a tv képernyőjétől búcsúzhatnak el, hanem attól a 80-100 (1440 lej szerk.) ezer forintos gázsitól is, ami napi rendszerességgel a markukat ütötte munkájukért.

A csatorna döntését azzal indokolta, hogy a sztárok mindennapi életét bemutató műsor nézettsége már csupán csak nyolc-tíz százalék, ami a konkurens RTL Klubon futó dzsungel-realitynek is köszönhető. Úgy tűnik, hogy a celebek tűréshatárának feszegetésére szakosodott produkciót a tévénézők nagyobb százaléka kedveli. Ha valóban a végét járja a műsor, akkor egyedül Berki Krisztiánnak nincs oka szomorkodásra, ugyanis ő továbbra is képernyőn marad a FEM3 műsorvezetőjeként.

Megannyi bulvár hír vár még önre a Blikk.hu oldalon. Ha ide kattint, rögvest ott is találja magát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: