2011-02-15 16:59:22• hírek • Impulzus.ro

Popster lesz a Dacia egyterűje

Az idei esztendő során tovább bővül a Dacia által kínált járművek palettája: a francia L'Automobil Magazin szerint a francia-román gyár egy egyterű két verziójával rukkol elő még 2011-ben.

A J92 kódnevű egyterű modell a lap szerint a Popster nevet kapja majd, míg a K67 kódjelzésű haszongépjármű-verzió neve egyelőre (legalábbis a lap számára) ismeretlen.

A L'Automobil Magazin fényképeket is közöl a Popsterről, melyről kiderül, hogy az dizájnjában a pitesti gyár hagyományos vonásait viseli magán, minden forradalmi újítást mellőzve. A 4,5 méter hosszú, öt ajtós Popster ára 14.800 euró lesz, ami hat ezerrel kevesebb, mint a kategóriatársáé, a Renault Scenicé.

A Pospter haszongépjármű-verzióját oldalsó csúszóajtóval látják majd el, hátul pedig, akárcsak a Logam MCV esetében, két oldalra nyíló ajtókkal szerelik fel. A már idézet lap értesülései szerint az alapmodell ára 13.000 euró közül lesz (ez 3.700-al kevesebb, mint konkurenséé, a Renault Kagoo-é), míg a dízelmotorral ellátott verzióért 14.500 eurót kell majd fizetni. A hírek szerint mindkét verzió megközelítőleg 5,5 litert fogyaszt majd 100 kilométeren, tehát igen takarékosnak ígérkezik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: