2009-03-24 13:04:40• hírek • Parajdi Andrea

Leadták a pályázatot

Múlt héten adta le a Szatmár Megyei Tanács az Avasfelsőfalui Ambulancia felújítására készült pályázatot, a Regionális Operatív Program harmadik tengelyén.

A kolozsvári Fejlesztési Ügynökséghez nyújtotta be Szatmár Megye, az Avasfelsőfalui Ambulancia modernizálására készített pályázatot, amellyel pontosan 2 696 541 lej válhat elérhetővé. A felújítás az ambulancia szakrendelői részének rendbetételét jelenti, modernizálják az alapinfrastrukturát, nyílászárókat cserélnek, és egy minimális korszerű eszközbeszerzést is végeznek.

Pataki Csaba, a Szatmár Megyei Területfejlesztési Igazgatóság vezetője elmondta, hamarosan több lépcsős elbírálás veszi kezdetét, s legalább négy hónapnak kell eltelnie, míg konkrét döntés születik arról, hogy a pályázat elnyeri-e a finanszírozást.

Amennyiben a támogatás biztosítását jóváhagyják, még három hónap előkészítési időszak következik. Többek között licitet kell szervezni, és meg kell kötni a kivitelezési szerződést a nyertes céggel. A szerződés megkötését követően a Megyei Tanácsnak 17 hónap áll a rendelkezésére, hogy megvalósítsa a projektbe foglalt elképzeléseket.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: