2012-04-30 15:16:48• hírek • Szatmár.ro

Leadta jelölt-dossziéit az RMDSZ

Eddigi legjobb tanácsos-jelölti listáját állította össze a június 10-i helyhatósági választásokra a szatmárnémeti RMDSZ. Ezt hétfő délben adták le a Szatmár megyei választási iroda szatmárnémeti, Jiului utcai székházában.

Hétfő délben benyújtotta Ilyés Gyula polgármesterjelölt és a helyi tanácsi tisztségekre jelölt személyek dosziéit a szatmárnémeti RMDSZ. Csehi Árpád megyei tanácselnök-jelölt és a megyei tanácsosjelöltek dossziéit kedden fogja hivatalossá tenni a Szövetség.

- Nagy fontosságot tulajdonítunk egy erős tanácsi csapat versenybe állításának, jelentette ki az eseményen Ilyés Gyula, hiszen a polgármester egy jó csapat támogatása nélkül nehezen boldogul.

Az RMDSZ 2012 június 10-én megméretkező tanácsosjelöltei között orvos, építész, vállalkozó, lelkész, pedagógus, sportoló, biológus, jogász és közgazdász egyaránt megtalálható, a Szövetség igyekezett minden társadalmi kategóriát bevonni a döntéshozatalba.

- Sokszínű tanácsosi gárdára van szüksége a városnak azért, mert a szatmárnémeti közösség is sokszínű - hangsúlyozta Kereskényi Gábor városi elnök és szeretnénk mindenki érdekét szolgálni a következő négy évben is, fűzte hozzá.

Az RMDSZ hétfőn teljes, 29 nevet tartalmazó listát adott át a választási iroda elnökének, akik néhány napon belül átnézik és hivatalosan is véglegesítik a jelöltállítást.

Úgy tudjuk, a Szövetség jelenlegi pozíciója megtartására törekszik a júniusi helyhatósági választások eredményhirdetése után is, azaz 10-11 tanácsosi hely, illetve a polgármesteri és egy alpolgármesteri tisztség megszerzését tűzte ki célul Szatmárnémetiben.

Az RMDSZ leadta a városi tanácsosi listát

Leadták a tanácsosjelöltek listáját

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: