2008-02-15 20:58:59• hírek • Anna Szelényi

10 férfiből egy megcsalja barátnőjét!

csalasA nemzetiség és az életstílus befolyásolja a szexuális viselkedés kialakulását!
Tudtad, hogy 10 férfiből egy, szexuális kapcsolatot tart fenn több nővel is egyszerre?

A változatosság lenne a hűség új formája?

A több partnerrel való szexuális kapcsolat a morális szemponton túl is problémát jelent, már csak a szexuálisan úton terjedő betegségek miatt is.

Egy felmérés keretén belül a 4928 egyénből álló férficsoport többsége bevallotta, hogy megcsalta barátnőjét.  A férfiak  11%- a  elismerte, hogy az interjút megelőző egy évben több nővel is szexuális kapcsolatot létesített.

Természetesen a szexuális betegségek továbbításának veszélye, három egyidejű rövid kapcsolat keretén belül sokkal nagyobb, mint három monogám típusú kapcsolatban.

A nemzetiség és az életstílus befolyásolja a szexuális viselkedést

Egyes kutatók szerint a hűtlenség leginkább a spanyol és színes bőrű férfiak körében elterjedt, vagy azok körében, akik sokat tartózkodtak börtönben.

A következtetést egy felmérés alapján vonták le, ahol is kiderült, hogy azon férfiak többsége, akik megcsalták barátnőjüket börtönben is tartózkodtak, valamint, ezek többsége színes bőrű.

Más szempontból, a legfőbb tényezők túlmutatnak a nemzetiségen és az életstíluson.

A pubertás és a nevelés hiánya, a diszkrimináció, valamint az egészségügyi ellátástól való megvonás sokkal jobban befolyásolhatják egyes szexuális viselkedés- típusok kialakulását.

Következtetésként elmondható, hogy a hűtlenség és egyúttal a szexuális megbetegedések veszélye sokkal gyakoribb a hátrányos helyzetűek körében.

Sz. A.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: