2010-07-27 09:19:40• hírek • Blikk

Lázár: Andrea csőbe húzott

A Blikk megtudta: már aláírta Kovács Lázár (35) és B. Andrea (22) a sztárszakács házasságon kívül született kisfia gyerektartásával kapcsolatos megállapodást, amikor a leányanya a történetéről kitálalt.

Ráadásul tovább bonyolódik az ügy, mivel a cserbenhagyott szerelmes lány szerepében tetszelgő szőkeség azt „elfelejtette" világgá kürtölni, hogy nemrégiben újra megesett vele, ami miatt Lázárra haragszik! Magyarán: újabb házasságon kívüli gyermeknek adott életet két hónappal ezelőtt! Sőt a gyerektartás miatt panaszkodó kismama immár két kis gyerekkel állítólag hosszú időre Amerikába utazik, a sztárséf ügyvédje sem éri utól a megállapodás aláírása óta.

Andrea azt állította: Lázár hitegette, hogy elhagyja miatta családját, és nem egy egyéjszakás kaland gyümölcse a ma már 2 éves fiúcska. Lázár és ügyvédje már hosszú ideje mindent elkövetett, hogy megegyezzenek Andreával, aki régóta azzal fenyegetőzött, hogy a nyilvánossághoz fordul. A sztárszakács nem ijedt meg ettől, hiszen otthon már bevallotta a történteket, felesége, Melinda tudott a házasságon kívül született fiúról is, de az RTL Klub volt képernyőse meg akarta óvni családját a botránytól. Mindhiába.

- Úgy érzem, Andrea csőbe húzott - mondta tegnap a Blikknek Kovács Lázár, hiszen már a hölgy kezében volt a fia sorsát anyagilag rendező megállapodás, amikor a Story magazinban világgá kürtölte „balkézről született fiáról" szóló történetét. Sőt Andrea siettette az aláírást, arra hivatkozva, hogy San Franciscóba készül hosszabb időre.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Andrea Amerikába készül gyermekeivel.
Andrea Amerikába készül gyermekeivel.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: