2010-10-21 10:49:46• hírek • Póti Orsolya

Látványos show a Gartner Cirkusz előadása

Országos turnéja keretében Szatmárnémetibe is megérkezett az osztrák Gartner Cirkusz. A vándormutatványosok néhány hónappal ezelőtt léptek fel utoljára városunkban.

Az osztrák Gartner Cirkusz igen meggyőző reklámot vetett be, hogy minél több látogatót vonzzon előadásaira: kedd délben a járó-kelők nem kis meglepetésére két elefánt sétált át a Golescu hídon, és nézett szét a város régi főterén. Az előadások látványos népszerűsítése meghozta gyümölcsét, hiszen már szerda este, az első előadáson szép számú közönség előtt szerepelt a cirkusz.

A produkció keretén belül a gyermekek nagy örömére légtornászok, állatidomárok és bohócok  porondra léptek. Vidám perceket teremtett Lenor és Coccolino, a társulat két bohóca, és az öt éves Vanessa Gartner, az igazgató, Robert Gartner kislánya, hulahopp-karikákkal tartott látványos bemutatót. Sikeres attrakciónak bizonyult a légtornászok bemutatója is.



Egy bátor jelentkező segítségével még izgalmasabb volt a produkció



Nagy sikert aratott a fókashow


Az állatidomár több veszélyes állattal is porondra lépett, például krokodilokkal és kígyókkal,  és egy bátor jelentkező  közelebbről is megismerkedhetett egy krokodillal. A két órás műsorban tevék, zebrák, pónilovak, elefántok is szerepeltek, és nagy sikert aratott a néhány perces  fókashow is.

A negyed órás szünetben a gyerekek felülhettek a pónik és elefántok hátára egy-egy fotó erejéig. A Gartner cirkusz mutatványosai október 24-ig maradnak Szatmárnémetiben. Az előadások hétköznaponként 18 óra 30 perctől kezdődnek, hétvégén pedig két előadást is tartanak 16 órától és 18 óra 30-tól.




Szünetben a gyerekek az elefánt hátára is felülhettek


Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: