2011-09-06 09:55:30• hírek • Póti Orsolya

Látványos gálával ünnepel a Loga Dance School

Immár negyedik éve várja a táncolni vágyókat Szatmárnémeti legszínvonalasabb tánciskolája, a Loga Dance School. Ezt az évfordulót ünneplik meg szeptember 9-én, hagyományos táncgálával az iskola vezetői és tagjai.

A táncvilág kedvelői ezúttal sem fognak csalódni, hiszen egy fantasztikus gálaest vár rájuk, melynek idén is az Északi Színház ad otthont, péntek este 18 órától.

A Loga Dance School negyedik évfordulója alkalmából ezúttal egy profi magyarországi táncospár lép színpadra a helyi közönség előtt, és mintegy tíz táncot -5 latint és 5 standard táncot - mutatnak be. Rajtuk kívül a Loga Dance táncosai is fellépnek, bemutatva az iskolában elsajátított táncokat. Műsorukban, az elmúlt évekhez hasonlóan több fajta táncot - standard, latin és szalsza táncokat - adnak elő.

Az idei gála minden bizonnyal a korábbiakhoz hasonlóan magas színvonalú és feledhetetlen élmény lesz. Jegyeket vásárolni 18-21 óra között lehet a tánciskolában. A terembe szóló jegyek ára 10 lej, a páholyba szóló jegy pedig 15 lejbe kerül. A szervezők elmondása szerint, szinte már telt ház van, így az érdeklődők főként a páholyokban kaphatnak még szabad helyet.

A táncgála azon kívül, hogy különleges szórakozást biztosít, ízelítőként is szolgál a táncos lábú szatmáriaknak. Hiszen a lenyűgöző mozdulatokat a helyiek is megtanulhatják, ugyanis szeptember 19-től indul az új táncoktatási program a Loga Dance Schoolban, amelyre már lehet iratkozni hétköznaponként 18-21 óra között az iskola székhelyén, a régi nyomda feletti táncteremben, a Nagypiac mellett..

Az iskola most 25 százalékos kedvezményben részesíti mindazokat a 12-18 év közötti fiatalokat, akik beiratkoznak a kezdőknek szóló tánctanfolyamokra. A tanfolyam részleteiről több információ a www.logadance.ro honlapon, vagy a táncgálán szerezhető be.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: